Find osFind os på Google PlusFind os på LinkedIn
topfoto.jpg

Uptime søger Digital Marketingspecialist

Vi har en ledig stol – vil du sidde i den?

Selve stolen er yderst komfortabel med armlæn, god støtte i ryggen og justérbar højde. En ganske ordinær og god kontorstol. Stillingen, der hører til stolen, er langt fra ordinær, men ganske komfortabel for den rette...

 

Om os

Uptime er en snart 15-årig virksomhed med specialer inden for avanceret softwareudvikling, web, marketing, hosting, service og tryk. Kort fortalt, er vi et kommunikationshus, der leverer totalløsninger. Virksomheden er i vækst og vi mærker en øget efterspørgsel på vores digitale marketing og webprodukter. Derfor har vi brug for dig.

 

Om stillingen

Stillingen som digital marketingspecialist er fuldtid og indeholder en lang række udfordrende opgaver, hvor dine dage sjældent vil være ens. Vi forventer en bred forretningsforståelse i stillingen, da vores kunder er vidt forskellige og kræver forskellige løsninger. Du vil komme til at arbejde med produktion og strategi omhandlende digitale marketingprodukter. Det er derfor et must, at du elsker at arbejde indenfor dette område.

 

Om dig

Du er på hjemmebane i den digitale verden – især når det kommer til marketing. Din baggrund er mindre vigtig. Det vigtigste er, at du kan navigere sikkert rundt i den digitale verden.

 

Must have

  • Du kan levere professionelle SEO-resultater. Du har bred erfaring med produktion af SEO og har forretningsforståelsen til at bruge dine evner til at skabe værdi for vores kunder. 
  • Du har styr på Facebook- og LinkedInannoncering, og ved alt om CTR, konverteringsrater, retargeting og opsætning af effektive annoncesæt.
  • Du kan levere gode resultater med Adwords.

 

Nice to have

  • En omfattende viden om MailChimp og automation marketing.
  • Evner inden for Photoshop, Indesign eller andre grafiske værktøjer.


Vi tilbyder

En stilling med en solid lønpakke plus pension, fleksible arbejdstider og et uhøjtideligt kontormiljø.

 

Vil du vide mere?

For mere information kontakt:
Direktør Lars B. Hansen : 63 60 20 01
Salgs- og kommunikationschef Thomas Hahn-Petersen: 63 60 20 10

 

Send ansøgning til job@uptime.dk

 

Vi forventer jobstart 1. septemper 2017. Vi venter gerne på den rette kandidat, og forsøger at svare alle ansøgninger så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Kontakt os

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport