Find osFind os på Google PlusFind os på LinkedIn
topfoto.jpg

Uptime søger en Frontend-udvikler

Frontend-udvikler UptimeUptime Data & Software Solutions mangler en holdspiller, til at bidrage til den  fortsatte udvikling i afdelingen. Vi sidder i skrivende stund 8 udviklere, men vi har behov for flere. Se også vores jobopslag, hvor vi søger 2 stk. Fullstack-udviklere.

 

Om os

Uptime er en snart 15-årig virksomhed med specialer inden for avanceret softwareudvikling, web, marketing, hosting, service og tryk. Kort fortalt, er vi et kommunikationshus, der leverer totalløsninger. Virksomheden er i vækst og vi mærker en øget efterspørgsel på vores data og software løsninger. Derfor har vi brug for dig.

 

Om stillingen

Stillingen som Frontend-udvikler er på fuld tid og består af en lang række udfordrende udviklingsopgaver. Der vil være dage, hvor du kan fordybe dig i et af vores større projekter og dage, hvor du løser en række små opgaver med dine kollegaer. Alfa omega for succes i stillingen er samarbejde med dine kollegaer. Du vil indgå i et hold, der er kernen i Uptimes udviklingsprojekter.

 

Om dig

Du er Nørd med stort N. I udviklingen hos Uptime er nørd en kompliment :-) Din baggrund er mindre vigtig, men du kan eksempelvis komme fra en uddannelse som datalog, datamatiker eller lignende. Det vigtigste er, at du har flair for brugeroplevelsen og kendskab til Frontend-udvikling,  samt er villig og parat til at lære det du ikke allerede ved. Du er typen som sætter pris på de små detaljer, og du er ikke bange for at ytre dig, når noget er ulogisk eller ikke er brugervenligt. Du kan se det smukke i infographics og værdien i at kunne formidle det komplicerede på en overskuelig måde.

 

Must have

Det er et krav at du kender til udvikling i PHP, JavaScript (ES6+), HTML5 og CSS3, samt moderne principper og frameworks til frontend-udvikling som React, Vue og SASS. Du skal kunne navigere i en terminal, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Linux og git. Det ville være en fordel, hvis du kender til immutable datastrukturer, funktionelle programmeringsprincipper og moderne buildtools. Hvis du er en haj til automatiserede tests, vil det ligeså være et stort plus.

 

Vi tilbyder

Uptime Data & Software Solutions tilbyder en uformel arbejdsplads, hvor samarbejde er det altoverskyggende nøgleord. Vi går efter at anvende det rigtige værktøj til arbejdet, og er derfor ikke fastlåste i vores valg af teknologi. Som medarbejder vil du få dedikeret tid til kompetenceudvikling, så du altid er med på beatet, og kan bruge de nyeste teknologier i dit arbejde.

Vi tilbyder desuden:

 • Spændende opgaver, hvor dine dage sjældent er ens
 • Mulighed for fleksible arbejdstider
 • Mulighed for at tage ejerskab over projekter og fordybe sig i opgaver – som et hold
 • Et agilt arbejdsmiljø hvor vi bruger et miks af Lean, Scrum og PRINCE2
 • Arbejde med store datamængder
 • Bred teknologi-stack (PHP, Laravel, Node, React, Vue, Python, Spark, Kafka, Scala m.fl.)
 • Arbejde med streaming, asynkron kommunikation og komplekse datamodeller
  IoT, Cloud, Serverless og alle de andre BuzzWords :-)
 • En solid løn, ordnede forhold og lyse og luftige kontorlokaler
 • Stærkt fokus på løbende kompetenceudvikling
 • Bordfodbold, pool, bordtennis, dart, racerbane og biograf. Kage hver torsdag :-)

 

Vil du vide mere?

For mere information kontakt:
CTO Daniel Frederiksen : 63 60 20 02 eller daniel@uptime.dk

 

Send ansøgning til job@uptime.dk

 

Vi forventer jobstart 1. septemper 2017. Vi venter gerne på den rette kandidat, og forsøger at svare alle ansøgninger så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Kontakt os

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport