Facebook
top-uptime

Integrations-løsninger

Integration af data og system

Kan dit kasseapparat tale med dit økonomistyringssystem? Hvis ikke, kan vi hjælpe jer. Udfordringen for mange firmaer er, at de teknologiske og digitale systemer ikke umiddelbart er samkørende. Det skyldes ofte, at de stammer fra forskellige leverandører. Vi har gennem årene udviklet integrationsløsninger til mange forskellige typer virksomheder med ligeså forskellige behov. Og her kan du læse udvalgte eksempler på, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Data og intergrationsløsninger

Online adgang til CRM / ERP

Kan jeres kunder opdatere og registrere sig online i jeres CRM/ERP system, eller er dette en manuel proces? Vi leverer løsninger, der letter logistikken for både din virkosmhed og jeres kunder. 

Automatiseret billetsalg og begivenhedsregistrering

Når kunderne køber billetter til jeres begivenhed på billetten.dk eller lignende systemer, er spørgsmålet ofte, hvordan disse data bindes sammen med jeres eget system? Hvis ikke. kan vi hjælpe jer med udvikling af en integrationsløsning, der passer til netop jeres system.

Automationsstyring

Har I eksisterende hardware i form af PLC-styringer eller andre automatitionssystemer, som I gerne vil have mulighed for at styre fra internettet? Ring og få en snak om mulige løsninger på +45 63 60 20 00.

Business Intelligence og det store overblik

Er jeres produktion, lager og salgsafdelinger sammekoblet, så man hurtigt kan se, hvordan din virksomheds daglige drift hænger sammen? Vi leverer løsninger, der analyserer og afdækker tendenser i forhold til overproduktion og lignende situaioner.

Lagerstyring, fysisk salg og online salg

Vi leverer løsninger, der effektivt sammenkobler lager, fysisk butikssalg og onlinesalg. Dermed opnår du flow i organisation og salg, så dine kunder får varerne leveret hurtigt, effektivt og som forventet.

Integration af offentlige data i eget system

Har jeres virksomhed brug for hurtig adgang til offentlige data direkte fra jeres eksisterende systemer? Eksempelvis adgang til motorregistret for at kunne se information omkring kørertøjer mm. Eller har I brug for at kunne slå matrikelinformation op eller se geografiske oplysninger i nærområder? Vi leverer integrationsløsninger, der sikrer dig en brugbar og kontinuerlig adgang til offentlige oplysninger og data.

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport