Facebook
top-uptime

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger pt.

 

Uopfordret ansøgning

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vedhæft dit cv og send ansøgningen til job@uptime.dk.

Husk at læse vores persondatapolitik omkring jobansøgning inden du sender.

 

Persondatapolitik i forbindelse med jobansøgning

Når du indleverer eller sender en ansøgning til Uptime, giver du dit skriftlige samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger jf. følgende vilkår:

Hvem giver du samtykket til / hvem behandler dine data
Uptime
Vestergade 165C, 2. sal
5700 Svendborg
Cvr. 30527461

Hvilke oplysninger behandler vi
Personoplysninger kategoriseres i to kategorier, almindelige personoplysninger og følsomme personoplysninger:

Almindelige personoplysninger: 
Personnavn, adresse, e-mail, billede, oplysninger om strafbare forhold, ægteskabelig status, fritidsaktiviteter og andre rent private forhold på nær følsomme personoplysninger

Følsomme personoplysninger: 
Er racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, oplysninger om helbredsmæssige eller seksuelle forhold, behandling af generiske eller biometriske data med henblik på unik identifikation.

Behandlingsgrundlag
Når vi modtager din ansøgning, behandler vi kun de oplysninger du selv har anført i ansøgningen inkl. medsendte dokumenter, det kan være både almindelige og følsomme personoplysninger. Formålet er at vurdere om du er kvalificeret til et job eller praktikplads hos Uptime.

Hvis vi er i personlig kontakt med dig, f.eks. pr. telefon eller ved jobsamtale, vil vi i sagens natur modtage flere oplysninger om dig. Der kan endvidere være tilfælde hvor vi på din opfordring, kontakter tidligere arbejdsgivere eller samarbejdspartnere for at få dine referencer. Oplysninger opsamlet på baggrund heraf vil blive noteret og gemt til brug i et evt. ansættelsesforløb.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens artikel 6, punkt 1, a og b, som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har oplyst os med henblik på at blive ansat hos Uptime.

I enkelte tilfælde vil vi søge yderligere informationer om dig på f.eks. på de sociale medier (LinkedIn, Facebook mv.) Dette gør vi for bedre at kunne vurdere om du har den profil vi leder efter.

Hvem deler vi oplysningerne med
Vi deler ikke dine personlige oplysninger med uautoriserede parter. Du accepterer dog, at de deles inden for Uptime og opbevares på Uptimes servere. Hvis du har ansøgt en stilling via IT-jobbank eller en anden rekrutteringsplatform, accepterer du at dine personlige data behandles og opbevares af dem, hvilket kan indebære overførsel og opbevaring uden for EU og USA. Vi henviser til deres persondatapolitik.

Det kan være nødvendigt forud for etablering af et ansættelsesforhold eller praktikplads, at vi deler dine oplysninger med offentlige myndigheder som Jobformidlingen eller lignende.

Hvor længe behandler/opbevarer vi dine oplysninger
Er din ansøgning om job eller praktikplads hos Uptime ikke mundet ud i et ansættelsesforhold, gemmer vi din ansøgning og personlige oplysninger i max 9 måneder fra modtagelsen. Derefter vil de automatisk blive slettet. Har vi behov for at gemme dem i længere tid, vil vi kontakte dig for dit samtykke.

Hvis du bliver ansat, gemmer vi de oplysninger, som har været en del af rekrutteringsprocessen, i din personalemappe.

Dine rettigheder
Du kan til en hver tid tilbagekalde dette samtykke som du frivilligt har givet Uptime. Endvidere har du altid følgende rettigheder:

Gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger
Få indsigt i dine personoplysninger
Få rettet ukorrekte personoplysninger
Få slettet personoplysninger
Få udleveret dine personoplysninger (dataportabilitet)

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilynet.dk

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på følgende mail: privacy@uptime.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
popout_cookieTil popoutUptime13 dage
SL_CA/B TestningSmartlook2 år
Pk idTil Piwik statistikPiwik1 år
Pk refTil Piwik statistikPiwik

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere