Facebook
top-uptime

Ledige stillinger

 

Uopfordret ansøgning

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vedhæft dit cv og send ansøgningen til job@uptime.dk.

Husk at læse vores persondatapolitik omkring jobansøgning inden du sender.

 

Persondatapolitik i forbindelse med jobansøgning

Når du indleverer eller sender en ansøgning til Uptime, giver du dit skriftlige samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger jf. følgende vilkår:

Hvem giver du samtykket til / hvem behandler dine data
Uptime
Vestergade 165C, 2. sal
5700 Svendborg
Cvr. 30527461

Hvilke oplysninger behandler vi
Personoplysninger kategoriseres i to kategorier, almindelige personoplysninger og følsomme personoplysninger:

Almindelige personoplysninger: 
Personnavn, adresse, e-mail, billede, oplysninger om strafbare forhold, ægteskabelig status, fritidsaktiviteter og andre rent private forhold på nær følsomme personoplysninger

Følsomme personoplysninger: 
Er racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, oplysninger om helbredsmæssige eller seksuelle forhold, behandling af generiske eller biometriske data med henblik på unik identifikation.

Behandlingsgrundlag
Når vi modtager din ansøgning, behandler vi kun de oplysninger du selv har anført i ansøgningen inkl. medsendte dokumenter, det kan være både almindelige og følsomme personoplysninger. Formålet er at vurdere om du er kvalificeret til et job eller praktikplads hos Uptime.

Hvis vi er i personlig kontakt med dig, f.eks. pr. telefon eller ved jobsamtale, vil vi i sagens natur modtage flere oplysninger om dig. Der kan endvidere være tilfælde hvor vi på din opfordring, kontakter tidligere arbejdsgivere eller samarbejdspartnere for at få dine referencer. Oplysninger opsamlet på baggrund heraf vil blive noteret og gemt til brug i et evt. ansættelsesforløb.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens artikel 6, punkt 1, a og b, som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har oplyst os med henblik på at blive ansat hos Uptime.

I enkelte tilfælde vil vi søge yderligere informationer om dig på f.eks. på de sociale medier (LinkedIn, Facebook mv.) Dette gør vi for bedre at kunne vurdere om du har den profil vi leder efter.

Hvem deler vi oplysningerne med
Vi deler ikke dine personlige oplysninger med uautoriserede parter. Du accepterer dog, at de deles inden for Uptime og opbevares på Uptimes servere. Hvis du har ansøgt en stilling via IT-jobbank eller en anden rekrutteringsplatform, accepterer du at dine personlige data behandles og opbevares af dem, hvilket kan indebære overførsel og opbevaring uden for EU og USA. Vi henviser til deres persondatapolitik.

Det kan være nødvendigt forud for etablering af et ansættelsesforhold eller praktikplads, at vi deler dine oplysninger med offentlige myndigheder som Jobformidlingen eller lignende.

Hvor længe behandler/opbevarer vi dine oplysninger
Er din ansøgning om job eller praktikplads hos Uptime ikke mundet ud i et ansættelsesforhold, gemmer vi din ansøgning og personlige oplysninger i max 9 måneder fra modtagelsen. Derefter vil de automatisk blive slettet. Har vi behov for at gemme dem i længere tid, vil vi kontakte dig for dit samtykke.

Hvis du bliver ansat, gemmer vi de oplysninger, som har været en del af rekrutteringsprocessen, i din personalemappe.

Dine rettigheder
Du kan til en hver tid tilbagekalde dette samtykke som du frivilligt har givet Uptime. Endvidere har du altid følgende rettigheder:

Gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger
Få indsigt i dine personoplysninger
Få rettet ukorrekte personoplysninger
Få slettet personoplysninger
Få udleveret dine personoplysninger (dataportabilitet)

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilynet.dk

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på følgende mail: privacy@uptime.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport