Facebook
top-uptime

Visualisering og analyse af data

Visuel præsentation af analyserede data

Her kan du få indblik i nogle af de udviklingsområder, som vi leverer software og systemer til, når virksomheder har særlige behov for håndtering og analyse af både mindre, men også særligt store og komplekse datamængder med muligheder for visuel præsentation. 

BIG DATA analyse og visualisering

Opsamling af produktionsinformation

I produktionssystemer kan der opsamles data på mange målepunkter, som kan bruges til at udarbejde tendensvurdering og kvalitetssikring. Vi kan hjælpe med at lave dynamiske systemer, der automatisk informerer om, hvornår noget i produktionen ikke fungere optimalt.

Kundestatistik

Har I brug for at høre jeres kunders mening og efterfølgende få informationerne præsenteret statistisk på en sådan måde, at de giver det rigtige overblik og nødvendige indblik?

Dashboard

Har I brug for et hurtigt overblik over kritiske informationer og alarmer i jeres virksomhed? Vi kan hjælpe med at præsentere disse data, så kun de kritiske informationer er i fokus med automatisk frasortering af ubetydelige data.

Store datamængder (Big data)

Vi har igennem flere år specialiseret os i de udfordringer, der er i at opsamle og analysere meget store datamænger. Hvis I har nået det kritiske punkt, hvor jeres eksisterende systemer i konventionelle databaser ikke længere kan håndtere så store datamængder, kan vi hjælpe med konvertere til en helt ny databehandlingsmetode. Læs mere om vores udviklingsprojekter.

Realtidskommunikation

Er tid en kritisk faktor i jeres systemer? Eller vil I reducere datakommunikation med henblik på at fjerne redundant information? Her kan vi hjælpe med at implementere de nyeste standarder for realtidkommunkation. 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Kontakt osUptime

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport