Facebook
top-uptime

Logo – design og redesign

Hvorfor få nyt og professionelt logodesign?

Et logodesign er ikke bare noget, du lige ryster ud af ærmet. Det er, og bør være, en stor beslutning for en organisation eller virksomhed at få nyt logo og implimentere logodesignet i alle grafiske produkter. Altså det, der tegner din virksomheds visuelle identitet. Uptimes grafiske afdeling har mange års erfaring i udarbejdelse af virksomhedslogoer i et helt unikt design.  

Logofolio

Se udvalgte eksempler på logodesign udarbejdet af vores grafikere

Dit logo er din virksomheds DNA

Et professionelt logodesign er ikke bare et grafisk design. Et logodesign er heller ikke bare et flot stykke grafik. Et nyt logo indeholder virksomhedens værdier og brand, og det er nemt at afkode. Det er tidssvarende – klassisk, moderne eller en kombi.  

Det skal holde i årtier og ikke være baseret på flygtig mode. Derfor er tilblivelsen og beslutningen både vigtig og vanskelig, da du ikke ændrer et logodesign, når først det er besluttet og implementeret. Det er virksomhedens DNA. 

Vi er med fra de første tanker til dit nye firmalogo er opfundet, accepteret, implementeret og i fuld flyvehøjde. Dit logodesign står ikke alene. Det bakkes op af en professionel visuel identitet / grafisk linje, som sikrer, at den røde tråd går igennem alt fra emailsignatur til powerpointpræsentationen, kontortryksager, folier og hjemmesidedesign.

Logopakke

Når vi designer dit nye logo, tilbyder vi dig en logopakke. En logopakke består som regel af:

  • Ai/EPS filer
  • Trykklar PDF
  • WEB (jpg, svg)

Vi tilpasser naturligvis logopakken efter dit behov. Du har også mulighed for at få tilrettelagt en grafisk farvepalette. På den måde sikrer du dig, at du og dine samarbejdspartnere hele tiden anvender de helt korrekte farver. Paletten viser typisk farverne med hertilhørende CMYK, RGB og #HEX-kode. 

Design guide og logo

Har du bestilt en designguide? For at sikre din grafiske linje, beskriver vi implementering af dit nye logo i en udførlig designguide, så kreativiteten ikke får frit spil hos dine underleverandører og rundt i din virksomheds afdelinger.
 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Kontakt osUptime

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport