Facebook
top-uptime

Grafik, reklame og tryksager

Vi designer dit nye logo og udarbejder din grafiske identitet

Vi har medarbejdere med mange års erfaring med reklame og udarbejdelse af tryksagsdesign. Vi står for fremstilling og produktion af tryksager til din virksomhed, og vi gør en stor og positiv forskel for dig. 

Hos Uptime får du hjælp til at få udarbejdet alt fra enkle visitkort, som er digitaltrykt i et beskedent oplag, til store 1.000 siders produktkataloger udtrukket af firmaets CRM-database. Vores grafiske medarbejdere står klar med indspark og masser af bud på kreative og innovative løsninger.

Produktion af tryksager til en god pris

Vi indkøber alle ordinære tryksager til brug på kontoret til meget fordelagtige priser. Du opnår derfor et aldeles attraktivt prisniveau hos os. Samtidig sikrer du dig en samarbejdspartner, der aldrig er længere væk end en telefonopringning, og som er vant til at træde til, når du står med en hasteopgave. 

Visuel identitet, brevlinjer og logodesign

Vi designer, udarbejder og tiltrettelægger ensartede designlinjer på alle kontortryksager, firmalogo med nye anvendelsesmuligheder, grafisk design til brochurer, grafisk design for annonce-layout, samt design af hjemmeside, skiltedesign og profilbeklædning. Læs mere om visuel identitet, og hvad vi kan gøre for dig.

Design guide

Vi beskriver og illustrerer din visuelle identitet i en udførlig designguide. Udover at sikre den røde tråd, så kreativiteten ikke får frit spil hos dine interessenter, har en designguide betydelige fordele mht. effektivisering og økonomisering af din tid og dine ressourcer. Se udvalgte referencer.

Reklame og kampagner

En succesfuld kampagne kræver strategisk tilgang, kommunikation med kant, en unik kreativ løsning og et tidssvarende medievalg. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når du skal iværksætte en reklamekampagne.

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Kontakt osUptime

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport