Facebook
top-uptime

Om Uptime

Innovativ webudvikling og marketing

Uptime er en veletableret sydfynsk it- og kommunikationsvirksomhed, der satser på skræddersyede løsninger og personlig kundekontakt. Uptime blev etableret i år 2002 med det formål at skabe kvalitetsprodukter til det danske erhverv. Vi har beskæftiget os med digitale løsninger siden 1996, og har derfor en solid erfaring og en bred vifte af kompetencer indenfor vores felt.

Vi er en dynamisk virksomhed, og vi er ikke bange for at kaste os ud i alle slags udviklings- og kommunikationsopgaver. Vi lægger stor vægt på personlig og tæt kontakt med vores kunder gennem hele projektforløbet – det skaber i bund og grund de bedste løsninger. Vores mål er at udvikle produkter med skarpt fokus på kvalitet, brugervenlighed og fleksibilitet, som tilgodeser både små og store virksomheders behov - også i fremtiden.

Vores team har fingre i mange forskelligtartede opgaver. Det sikrer, at jeres projekt kan blive en succes på alle planer. Vores løsninger er ikke blandt de billigste og heller ikke de dyreste. Vi bor i Svendborg på Sydfyn, men det begrænser os ikke til at levere løsninger i hele landet og i udlandet, og vi møder gerne vores kunder der, hvor de bor.

Vi driver alle it-services på højtydende Windows, Mac OSX og Linux servere, der gør os i stand til at supportere stort set alle standarder og protokoller. Vi tager dagligt backup af alle data, og vores systemer er overvåget 24 timer i døgnet. Serverne er solidt sikret mod strømsvigt, så vi kan sikre kunderne en oppetid på næsten 100%.

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport