Facebook
top-uptime

Udviklingsprojekter

EcoGrid Logo

EcoGrid 2.0

Uptime deltager i et af verdens største miljøvenlige smart-grid projekter, EcoGrid 2.0, og bidrager hermed til skabelsen af fremtidens elsystem. Den samlede projektsum er 98 mio. kr, som delvist finansieres af EUDP med 53 mio. kr. 

Læs mere om EcoGrid 2.0 her

 

 GEA

GEA CowView

Projektet handler i korte træk om at overvåge hver enkelt ko i større malkekvægsbestande. Formålet er skånsom effektivisering af mælkeproduktion og en mærkbar tidsbesparelse for landmanden i hverdagen.

Læs mere om GEA CowView her

 

DTU

DTU – Danmarks Tekniske Universitet

Uptime er underleverandør af software til DTUs udvikling- og forskningsprojekter. Vi er frontløbere for udvikling af DTUs nye dataindsamlingsplatform: DTU Open Data Hub (ODH). Projektet omhandler i korte træk udvikling og implementering af en skalerbar data-warehouse platform for DTU med henblik på central opsamling og distribution af data i forskningsprojekter.

Læs mere om projekteterne her

 

DTU

Synsfeltskanning med Vision Field Care

Uptime har udviklet system og software til optikere, der via synsfeltskanning afslører eventuelle sygdomme primært hos personer over 40 år.

Læs mere om Vision Field Care her

 

Uptime logo

Datavejen

Uptime har i samarbejde med Svendborg kommune udviklet en platform der giver virksomheder og borgere adgang til en lang række data om bolig, borgere og erhverv i den pågældende kommune.

 


Læs mere om Datavejen her

 

  

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport