Facebook
top-uptime

Annoncér på Facebook

Kom i gang med Facebook annoncering

Vi aftaler et møde, hvor vi først og fremmest gennemgår:

  • Din målgruppe.
  • Din eksisterende markedsføringsplan.
  • Din målsætning med annoncering.
  • Dit annoncebudget.

Dernæst forklarer vi, hvilke annoncetyper, der strategisk og operationelt passer bedst til din virksomheds produkter og dine forestående annoncekampagner. Facebook giver dig mulighed for at annoncere med enkeltbillede, billedrotation, dias, video og kanvas. Det hører du mere om...

Mht til målsætning, har du mulighed for boosting, at promovere din Facebookside, din hjemmeside eller dit salgskatalog. Du kan indsamle salgsleads, få folk til at installere din app eller til at deltage i din begivenhed. Og i det hele taget få dem til at besøge din virksomhed og dermed øge kendskabet til dit brand.

Tid og frekvens er også en vigtig faktor. Vi snakker derfor om, hvor lang tid, du realistisk vil bruge på Facebookmarketing og hvor ofte du har brug for at køre annoncekampagner i forhold til din forretning, dine tilbud og produktlanceringer.

Hvorfor købe annoncer på Facebook?

Fordi det virker! Du har potentielt mulighed for at blive eksponeret for rigtig, rigtig mange mennesker. Og i en kontekst, hvor de fleste slapper af med paraderne sænket til gulvhøjde. Facebook er verdens absolut førende sociale kommunikationsplatform med knap 3,2 millarder brugere verden over, hvoraf 1.4 millarder tjekker ind hver dag (april 2018 - se kilde).

Hvordan ser det så ud i Danmark? Godt 3.9 millioner danskere har en Facebookprofil, og udviklingen tyder på, at stadigt flere prioriterer Facebook fremfor email til daglig kommunikation og korrespondance. 

Skab værdi inden du annoncerer

Din søgemaskineoptimering og din sociale mediestrategi går hånd i hånd. Først og fremmest skal du skabe værdifuldt indhold på din hjemmeside, som både Google vil prioritere og som dine besøgende, der har klikket på din annonce på Facebook, finder berigende og spændende.

Du øger trafikken til din hjemmeside, og er du både skarp og heldig, vil dine besøgende dele dine annoncer med eget socialt netværk – udelukkende fordi du præsenterer noget af værdi. Det kan være alt fra gode tilbud, nye produkter, læring og spændende fortællinger til nyttige tips og tricks. Du slår altså 2 fluer med ét smæk og vil med garanti opleve et øget salg. 

Retargeting

Går du glip af et stort kundepotentiale, når folk ikke bider på ved første besøg? Svaret er ja. Forlæng din synlighed og fang dine nye og tabte kunder igen...
De fleste webshops og hjemmesider har en konverteringsrate på 1-2%. Det betyder, at 1-2% af dine besøgende på din hjemmeside tager kontakt til dig.

Det betyder så også, at 98% hverken kontakter dig eller køber dine produkter og ydelser. Det kan der være mange årsager til, men en ting er sikkert: De 98% bliver aldrig til dine kunder, hvis de ikke finder frem til dig igen.

Retargeting fokuserer udelukkende på den trafik, der allerede er genereret til din hjemmeside eller webshop. På Facebook kan du målrette annonceringen til en bestemt målgruppe, der allerede kender dit produkt og din hjemmeside.

Denne form for annoncering er effektiv, da konverteringsraterne på retargeting-annoncer er langt bedre end andre annonceringsformer. Du får med andre ord langt flere fisk i nettet.

Hvordan kommer jeg i gang?

Uptime hjælper dig igennem hele processen, hvis du ønsker at opsætte retargeting-annoncer. For at kunne annoncere på denne måde, skal du opsætte en Facebook-pixel på din hjemmeside.

Det er ikke raketfysik, men kræver en lille smule teknisk indsigt i din hjemmesides opbygning. Se forneden trinnene til opsætning af retargeting til Facebook. Det er vigtigt at følge de enkelte trin kronologisk rækkefølge.

1. Opret en Facebookside og tilhørende business manager på Facebook.
2. Kopier pixel-koden fra business manager og ind på din hjemmeside.
3. Vent til pixlen har indsamlet nok data. Det tager typisk 10-50 dage, alt afhængigt af din hjemmesides trafikmængde.
4. Opsæt annonce og indhold
5. Vælg målgruppe. Altså de, der har besøgt din hjemmeside, og opsæt periode og budget.
6. Test løbende din annonces performance, så du sikrer, at du får mest muligt ud af dit budget.

Tips til effektiv retargeting

1. Skift løbende annoncebilleder, video og tekst ud, så dine potentielle kunder ofte ser noget nyt fra din virksomhed.

2. Test, test, test. Husk A/B testing, og find ud af, hvad der virker bedst for netop din virksomhed, baseret på indsamlet data.

3. Brug Burn Pixels. Hvis du har en webshop, der sælger et enkelt produkt, skal kunden ikke rammes med annoncering, når de allerede er konverteret – med mindre du ønsker det.Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport