Facebook
top-uptime

Annoncér på Facebook

Har du styr på Business Manager, målgruppeafgrænsning, pixel, Power Editor og annonceudarbejdelse? 

Hvis ikke, står vi klar til at rådgive og hjælpe dig med din annoncering på Facebook.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi aftaler et møde, hvor vi først og fremmest gennemgår:

  • Din målgruppe.
  • Din eksisterende markedsføringsplan.
  • Din målsætning med annoncering.
  • Dit annoncebudget.

Dernæst forklarer vi, hvilke annoncetyper, der strategisk og operationelt passer bedst til din virksomheds produkter og dine forestående annoncekampagner. Facebook giver dig mulighed for at annoncere med enkeltbillede, billedrotation, dias, video og kanvas. Det hører du mere om...

Mht til målsætning, har du mulighed for boosting, at promovere din Facebookside, din hjemmeside eller dit salgskatalog. Du kan indsamle salgsleads, få folk til at installere din app eller til at deltage i din begivenhed. Og i det hele taget få dem til at besøge din virksomhed og dermed øge kendskabet til dit brand.

Tid og frekvens er også en vigtig faktor. Vi snakker derfor om, hvor lang tid, du realistisk vil bruge på Facebookmarketing og hvor ofte du har brug for at køre annoncekampagner i forhold til din forretning, dine tilbud og produktlanceringer.

Hvorfor købe annoncer på Facebook?

Fordi det virker! Du har potentielt mulighed for at blive eksponeret for rigtig, rigtig mange mennesker. Og i en kontekst, hvor de fleste slapper af med paraderne sænket til gulvhøjde. Facebook er verdens absolut førende sociale kommunikationsplatform med knap 1,9 millarder brugere verden over, hvoraf 1.2 millard tjekker ind hver dag (maj 2017 - se kilde).

Hvordan ser det så ud i Danmark? Godt 3.5 million danskere har en Facebookprofil, og udviklingen tyder på, at stadigt flere prioriterer Facebook fremfor email til daglig kommunikation og korrespondance. 

Skab værdi inden du annoncerer

Din søgemaskineoptimering og din sociale mediestrategi går hånd i hånd. Først og fremmest skal du skabe værdifuldt indhold på din hjemmeside, som både Google vil prioritere og som dine besøgende, der har klikket på din annonce på Facebook, finder berigende og spændende.

Du øger trafikken til din hjemmeside, og er du både skarp og heldig, vil dine besøgende dele dine annoncer med eget socialt netværk – udelukkende fordi du præsenterer noget af værdi. Det kan være alt fra gode tilbud, nye produkter, læring og spændende fortællinger til nyttige tips og tricks. Du slår altså 2 fluer med ét smæk og vil med garanti opleve et øget salg. 

Vi glæder os til at høre fra dig! Ring på telefon +45 63 60 20 00.

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Kontakt osUptime

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport