Facebook
top-uptime

GEA CowView

 GEA

GEA CowView

Projektet handler i korte træk om at overvåge hver enkelt ko i større malkekvægsbestande. Formålet er skånsom effektivisering af mælkeproduktion og en mærkbar tidsbesparelse for landmanden i hverdagen.

Systemet monitorerer køerne og genererer data i realtid, som sendes direkte til landmandens computer og mobile platform. Landmanden kan altså se på sin skærm, hvor meget hver enkelt malkeko bevæger sig og hvor den helt aktuelt befinder sig i stalden. Her og nu.

Alle data bliver opsamlet, analyseret og tolket, Herfra får landmanden en meget præcis adfærdsanalyse af den enkelte ko, som bl.a. afslører, hvornår den er i brunst og hvornår den rettidigt skal insemineres. Udover adfærdsanalyse, har landmanden et brugbart og effektivt overblik over køernes alder, daglige mælkeydelse, antal inseminationer, drægtighed, kælvninger, laktionscyklus, eventuelle sygdomme og tidligere dyrlægebehandlinger. Alt dette gennem hele malkekoens levetid.

Før CowView brugte landmændene langt flere timer om dagen på at finde de enkelte køer i de store staldanlæg. Udover produktionseffektivisering, betyder tidsbesparelsen øget dyrevelfærd for køerne. Med implementering af CowView, opdager landmanden bl.a. hurtigere sygdom og dårlig trivsel hos den enkelte ko, end det tidligere var muligt.

I Danmark er malkekvægsbestandene ikke så store set i et internationalt perspektiv, men i Tyskland er det almindeligt med 3.000 køer og i USA tæller de rask væk 10.000. Uptime har udviklet system, database, visualisering og dataintegration til CowView siden 2008 for den tyske koncerndivision GEA Farm Technologies, og er fortsat tilknyttet projektet. 

 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport