Facebook
top-uptime

Ny hjemmeside i responsivt design

Er tiden inde til en ny, moderne hjemmeside?

Uptime har i mere end 15 år hjulpet små og mellemstore virksomheder med brugervenlige og responsive hjemmesider i et moderne design. Hjemmesider, der synliggør din virksomheds værdier fra første øjekast. Vores professionelle tilgang og kompetente medarbejdere har sikret +700 færdige projekter.

Designet får dig i mål

Et godt hjemmesidedesign kan hjælpe din virksomhed med at opnå jeres mål. I vores digitale verden, hvor størstedelen af alle har en hurtig og nem tilgang til internettet, og hvor alt tjekkes og dobbelttjekkes, er det vigtigt, at du skiller dig ud fra første øjekast. Blikfang på den fede måde, vel at mærke. Ellers hopper din kunde videre til din konkurrent og har glemt alt om dig inden for 5 minutter eller mindre.

Et moderne webdesign skal altså være med til at fange kundens øje. Og ved at synliggøre dine værdier og budskaber på en overskuelig måde, fanger du kundens opmærksomhed og giver dig selv og din virksomhed en langt større chance for at sikre salget i sidste ende. Det handler om at skabe et univers, der bugner af viden og spændende budskaber i et brugervenligt og intuitivt design.

Vores webdesignere og tekstforfattere hjælper dig med at skabe dette helt optimale univers for dine kunder. Vi har efterhånden hjulpet virksomheder fra mange forskellige brancher med alt fra hjemmesidens grafiske design, tekstforfatning og generel webkommunikation, integration med sociale medier og ikke mindst optimering til Google og andre søgemaskiner. Vi har på den baggrund opbygget en solid erfaring og en stor indsigt i, hvad der skal til for at skabe en rigtig god og konkurrencedygtig hjemmeside. 

hjemmeside design af Uptime

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal blot kontakte os og aftale et møde. På mødet gennemgår vi:

  • Din virksomheds målgruppe, samt kommunikationsbehov.
  • Evt. gennemgang af visuel identitet – se mere.
  • Dine ønsker mhp. struktur, funktioner, indhold, design og æstetik.
  • Tidsplan med milepæle og deadlines.
     

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om din nye hjemmeside

kontakt os her

Vi hoster din hjemmeside

Vi designer og opsætter din nye hjemmeside i vores CMS, som er et browserbaseret program, der gør det let for dig selv at oprette nye sider, indsætte billeder, redigere og opdatere indholdet på din hjemmeside. Hvis du har en anden løsning i dag, eller ønsker hjemmesiden i et specifikt CMS, som eksempelvis Wordpress, kan vi sagtens klare dette også. Se dine muligheder her

Hjælp til opdatering?

Selvom det er let at vedligeholde og opdatere din hjemmeside i vores CMS, har du måske ikke tid i en travl hverdag. Med en særlig aftale, tilbyder vi løbende at opdatere din nye hjemmeside efter dine ønsker. Læs mere om opdateringsaftale

Hjemmeside med webshop til e-handel og præsentation

Vi giver dig også mulighed for at sælge varer på nettet 24 timer i døgnet. Vores webshops er anvendelige til mange former for salg og fungerer både med og uden kortbetaling. Du kan altså bruge shoppen udelukkende som præsentationsmedie. Webshoppen er et komplet e-handelssystem med varekatalog, lagerføring, kundekartotek, ordrebekræftelse, indkøbskurv og online-betaling. Læs mere om vores webshop her

Din placering på Google

Din hjemmeside er naturligvis SEO venlig hos os. Alligevel kræver det benarbejde at være synlig og bevare en god placering blandt Googles organiske søgeresultater. Det er derfor en rigtig god idé at bruge vores konsulenter til at udarbejde en solid SEO strategi til din nye hjemmeside og evt. også få hjælp til at oprette en Google-konto. Du kan læse mere om søgemaskineoptimering her.

Skal du sælge med Google Ads? 

Driver du en webshop eller ønsker en større markedsandel på Google? Så er Google Ads(Google AdWords) den rette vej frem for dig. Fang de rette kunder når de søger på nettet efter dine ydelser eller produkter og øg din omsætning. 

Skab relationer med sociale medier

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bruge sociale medier i din digitale markedsføring? Vi tilbyder rådgivning og starthjælp til virksomheder, der har brug for indsigt i, hvilke strategier der passer til netop din virksomhed. Læs mere om, hvad vi tilbyder, når du gerne vil i gang med sociale medier

Mobilvenlige hjemmesiderHvad betyder responsive?

Kort fortalt er hjemmesidens design, billeder og indhold fleksibelt og tilpasser sig automatisk den skærmstørrelse og platform, som dine kunder bruger, når de besøger dit websted. Altså om de besøger dig på en mobil, en tablet eller en almindelig computer. Hjemmesiden er med andre ord mobilvenlig.

Fordelen ved en responsive hjemmeside er, at du kun skal opdatere én hjemmeside. Ikke som tidligere, hvor du måske har haft en særlig mobilside som supplement til din rigtige hjemmeside. 

Desuden tjekker Google mobilvenligheden, og favoriserer de responsivt designede hjemmesider i de organiske søgeresultater for de, som søger efter dig fra en smartphone eller en anden mobil platform.

Det siger vores kunder...

Kulturhus Svendborg Borgerforeningen 

"Kulturhus Svendborg valgte Uptime som leverandør, da vi skulle have ny hjemmeside tilbage i 2014. Det har været et meget frugtbart samarbejde helt fra begyndelsen. Da vi valgte et helt nyt hjemmesidedesign, var Uptime meget dygtige til at imødekomme vores ønsker og krav, og det endelige resultat er yderst tilfredsstillende.

Kundeudtalelser - borgerforeningenVi har ligeledes valgt at have en løbende opdateringsaftale med Uptime, og deres service er helt i top. Vi har mulighed for opdateringer og ændringer med få timers varsel, og Uptime administrerer ligeledes udsendelse af nyhedsbreve og anden kommunikation til vores kunder. 

Som en yderligere service samarbejder vi med Uptime omkring den løbende opdatering af de infoskærme, vi har hængende i kulturhuset. Skærmene er igennem Uptime integreret med vores hjemmeside, og Uptime sørger hele tiden for, at skærmene er optimeret, så de giver vores kunder den bedst mulige information og brugeroplevelse. Uptime får vores varmeste anbefalinger.”

– Claus Bjerregaard, leder af Kulturhus Svendborg Borgerforeningen.

 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport