Facebook
top-uptime

Skab resultater med sociale medier

Har du brug for hjælp til at komme i gang med sociale medier i din digitale markedsføring?

Måske står du i en situation, hvor du ikke aner, hvad du skal gribe og gøre, og hvor du skal begynde og starte. Eller hvad du i bund og grund skal bruge de nye medier til?

Vi tilbyder rådgivning og starthjælp til virksomheder, der har brug for indsigt i både det tekniske og til at forstå, hvilke strategier, der passer til netop din virksomhed. Altså hvilke typer af indhold, som du konkret skal dele med dine følgere og hvorfor, og hvordan du målretter eventuelle annoncekampagner udfra geografiske og demografiske kriterier på især Facebook, Instagram og LinkedIn.


Hvad er formålet med professionel brug af sociale medier?

Hovedformålet med at bruge sociale medier i din marketing, er at skabe relationer til dine nuværende og potentielle kunder gennem dialog og deling af indhold. En relation, hvor du ikke nøjes med at reklamere for dine produkter og ydelser, eller hvor du blot plejer dit image.

Med content marketing, beriger du dine kunder med værdifuld og nyttig information, og du knytter stærkere og langt mere personlige bånd, som vil øge din efterspørgsel og give bonus på sigt.

Er min hjemmeside så helt overflødig?

Nej, tværtimod! Alle undersøgelser peger på, at virksomheder, der dropper at have en hjemmeside fremfor en Facebook-side eller en LinkedIn-companypage, mister troværdighed og substans i kundernes øjne. Tilgengæld supplerer de to medietyper hinanden perfekt.

Din hjemmeside er altså din profesionelle platform, hvor du præsenterer og legitimerer dine ydelser, produkter og især din eksistens. Tilgengæld er dine sociale mediekanaler stedet , hvor du kontinuerligt går i tæt dialog med dine kunder. Og ikke mindst stedet, hvor du beriger dine følgere med story telling og deling af relevant indhold. 

Integration mellem din hjemmeside og dit sociale medie

Har du en hjemmeside hos os, hjælper vi gerne med at forbinde dine sociale  sider med din hjemmeside.

Her kan vi:

  • Etablere links til alle dine sociale medier
  • Implementere dele-knapper, så dine besøgende let kan dele dine sider på deres egne sociale profiler.
  • Implementere social plugins.
  • Optimere alle sider til deling med alternativ titel, billede og beskrivelse vha. Open Graph Protocol / metainformation.
     

Hvilket socialt medie skal jeg vælge?

Vi rådgiver dig i, hvilke sociale medier, der passer bedst til din virksomhedstype. Om du skal i gang med Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Youtube eller et helt syvende. 

Vil du annoncere på Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube?

Uptime tilbyder hjælp og sparring til strategi, målgruppeafgrænsning og planlægning af annoncekampagner på sociale medier.

 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport