Facebook
top-uptime

Systemudvikling og software

Vi har kompetencer indenfor en bred vifte af udviklingsmiljøer og tilbyder specialløsninger, der spænder fra simple programmer til APPS, visualisering, komplekse webdatabaser og integrationssystemer.

Kan du ikke finde et produkt, der opfylder din virksomheds krav og behov? Vi udvikler software i mange forskellige programmeringssprog til den digitale platform, som du har brug for.

Og netop den fleksibilitet gør os i stand til at løse langt de fleste udviklingsopgaver, som vi bliver stillet, og ikke mindst indfri lige netop jeres ønsker for et godt it-produkt. Vi rådgiver jer også i, hvordan I fremtidssikrer jeres informationsteknologi og infrastruktur i en globaliseret verden, som fortsat er i rivende udvikling.

Har du særlige ønsker til systemarkitektur, software, applikationer eller andre former for programmeringsløsninger, kan du til hver en tid kontakte os

Hvad laver vi egentlig?

Uptime samarbejder blandt andet med DTU i København og GEA i Tyskland i forbindelse med større projektforløb. Vil du vide mere, kan du læse om nogle af vores igangværende udviklingsprojekter
 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Kontakt osUptime

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport