Facebook
top-uptime

Systemudvikling og software


Vi har kompetencer indenfor en bred vifte af udviklingsmiljøer og tilbyder specialløsninger, der spænder fra simple programmer til apps, visualisering, komplekse webdatabaser og integrationssystemer.

Kan du ikke finde et produkt, der opfylder din virksomheds krav og behov? Vi udvikler software i mange forskellige programmeringssprog til den digitale platform, som du har brug for.

Og netop den fleksibilitet gør os i stand til at løse langt de fleste udviklingsopgaver, som vi bliver stillet, og ikke mindst indfri lige netop jeres ønsker for et godt it-produkt. Vi rådgiver jer også i, hvordan I fremtidssikrer jeres informationsteknologi og infrastruktur i en globaliseret verden, som fortsat er i rivende udvikling.

Har du særlige ønsker til systemarkitektur, software, applikationer eller andre former for programmeringsløsninger, kan du til hver en tid kontakte os

Vejledning til en god opstart af dit udviklingsprojekt

Et rigtig godt resultat er som hovedregel et produkt af god planlægning og et glat projektforløb, der er kommet fornuftigt og velovervejet fra start. Er du i tvivl om, hvad du selv kan gøre og forberede dig på, når du skal have udviklet et system, en app eller et stykke software, har vi et par brugbare oplysninger, som hjælper både dig og os til en god projektopstart.  

Kom godt i gang med dit udviklingsprojektKend dine behov

Det er yderst vigtigt, at vi indkredser alle behov for funktionalitet, som det overhovedet er muligt. Helt fra start. Vi udarbejder kravsspecifikationenen i tæt samarbejde med dig, da kun du har størst indsigt i din virksomheds logistik og i dine kunders og ansattes behov. Hvad skal det kunne og hvorfor?

Notér derfor alle tænkelige brugsscenarier og situationer, som du mener er vigtige for at projektet i sidste ende bliver en succes. Fejltænkning koster tid og betyder ofte forsinkelser, som hverken du eller vi ønsker skal opstå.

Hvem og hvor mange er med i projektet?

Det er en rigtig god idé, at du gør dig klart, hvem der deltager i udviklingsprojektet fra jeres side. Det sikrer en god rollefordeling, og at kommunikationen mellem os og jer er flydende og konstruktiv. Hold derfor dén med de mange kokke in mente, når I sammensætter jeres team og udvælger leder og kontaktperson.

Husk også at være helt enige internt, hvis I undervejs i forløbet ønsker ændringer til slutproduktet. Vi anbefaler, at udvidelser og nye ønsker til jeres løsning er grundigt gennemtænkte og endeligt besluttet fra jeres side før vi lægger kursen om.

Vi rådgiver dig fra start til målet er nået

Vi har stor erfaring i opstartsfasens mange faldgruber. Vi tænker kausalt og fremtidsorienteret, og vi hjælper dig naturligivs med at få øje på mulige behov for funktioner, som du kan have overset.

Hvad laver vi egentlig?

Uptime samarbejder blandt andet med DTU i København og GEA i Tyskland i forbindelse med større projektforløb. Vil du vide mere, kan du læse om nogle af vores igangværende udviklingsprojekter
 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport