Facebook
top-uptime

Hvem besøger din hjemmeside?

Onlinestatistik – få den nødvendige indsigt i dine kunders adfærd

Statistik over dine besøgendes færden på din hjemmeside er et uundværlige marketingsværktøj. Hvor mange besøger din hjemmeside og hvor kommer de fra? 


Lær din målgruppe godt at kende

Med online statistik får du et solidt og grundigt indblik i din målgruppe og deres færd på din hjemmeside. Opdag hvilke sider, der performer godt, og hvilke, der trænger til en kærlig hånd.

De data, som dit analyseværktøj hvert eneste minut opsamler omkring din hjemmeside, kan bruges til at optimere og sikre, at dit budskab formidles klart og tydeligt til dine kunder. Det handler om at lære dine kunder godt at kende og herigennem skabe basis for at øge din omsætning.

Google Analytics er et glimrende værktøj til denne del, da Analytics giver os mulighed for at se data omkring:

  • Antal besøgende
  • Viste sider
  • Besøgets varighed
  • Brugt tid på specifikke sider
  • Indgangssider
  • Udgangssider
  • Hvor kommer trafikken fra
  • Besøgendes browsertype og skærmopløsning
  • Handlinger på siden
  • Og meget meget mere…

Vi analyserer din data og oversætter den til dansk

Når vi går i gang med at arbejde med webanalyse, er det første skridt altid at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig og din virksomhed. Hvilke produkter vil du gerne sælge? Hvordan skal din hjemmeside skabe værdi for dig? Og hvad vil du gerne opnå med din hjemmeside.

Analyse

Når vi har en klar ide, om hvad der er vigtigt for dig, kan vi begynde at analysere din data og lære at forstå, hvordan dine kunder bruger din hjemmeside og hvilke informationer, der er vigtige at finde, når de skal købe dine produkter.

StatistikOptimering

Optimering ud fra de data, vi har omkring dine kunder og din hjemmeside, giver os et stort indblik i, hvordan vi skal optimere hjemmesidens design, struktur og opbygning, så vi kan servere den information, som kunderne leder efter, på et sølvfad. Det betyder mersalg til dig frem for konkurrenten.

Konverteringssporing

Ved brug af korrekt opsat konverteringssporing, kan vi vise sort på hvidt, hvad din hjemmeside skaber af værdi for dig og din virksomhed – både før vores arbejde, i selve analysefasen, og ikke mindst efter, så du tydeligt kan se forskellen og værdien af vores arbejde.

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport