Facebook
top-uptime

Embedded udvikling / IoT

Konceptudvikling

Har I brug for at teste og foranalysere om en idé til et nyt produkt holder, eller om det overhovedet kan realiseres med eksisterende teknologi? Her kan vi hjælpe med at få afdækket problemer og faldgruber inden I går i gang med produktmodningen.

Internet of ThingsDigital formidling

Har I brug for at kunne holde ansatte, kunder eller den generelle befolkning informeret om begivenheder eller andre informationer på en hurtig og fleksibel måde, kan vi hjælpe med at udvikle og implementere nogle af markedets bedste løsninger til yderst fornuftige priser. Vi leverer digitale skilte, opslagstavler og interaktive præsentationer til anvendelse i mange forskellige brugssituationer. 

Datalogger

Har I eksisterende eller brug for nye logningsfaciliteter til at overvåge forskellige datapunkter, som eksempelvis temperaturer, lufttryk, GPS-positioner, bevægelse og inerti? Her kan vi hjælpe med at udvikle platforme, der samtidig samler alt i ét centralt overvågningssystem. 

Specieludviklede enheder

Har I behov for at realisere et koncept til en fysisk enhed, der er udviklet til kun én funktion for at sikre stabilitet og udtryk? Vi udvikler software til denne type enheder, der sikrer, at de kan vedligeholdes centralt og altid fungerer i selv kritiske miljøer.
 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Kontakt osUptime

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport