Facebook
top-uptime

SEO - optimering til søgemaskiner

Bliv set på nettet og få langt flere kunder i butikken

Søgemaskineoptimering, søgeoptimering, SEO, synlighed på nettet, Googleoptimering, optimering til Google – kært barn har mange navne. Der findes selvfølgelig andre søgemaskiner, men Google er suverænt førende på verdensplan og derfor også vores primære fokus i arbejdet med SEO. 

Uptime er et kommunikationshus, der har kompetencen til at hjælpe dig rigtig godt på vej med din SEO.  Vi har års erfaring inden for søgemaskineoptimering, og vores SEO-konsulenter har hjulpet mange virksomheder med optimering, analyse og kortlægning af kommunkationsbehov i deres online-markedsføring.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring jeres Google-synlighed, hvor vi sammen lægger en plan for jeres markedsføring på nettet. Ring på +45 63 60 20 00. 

Har du en Google-konto?

Vi hjælper dig også gerne med at oprette en Google-konto, hvor du får adgang til:

  • Gmail
  • Google Plus
  • Google Adwords
  • Google Analytics
  • Google My Business
  • Google Search Console
  • Din helt egen Youtube-kanal
  • Google Drev og en lang række andre Google-produkter.

Med en Googlekonto bliver du lettere fundet på tværs af Google Search, Google Maps og Google+. 

Hvorfor SEO?

Det er ikke nok at have et godt og gennemarbejdet website, hvis du mangler synlighed på nettet. Design og indhold er måske helt i top, men hvis ingen finder din hjemmeside, er det spildte kræfter.

Der er stigende fokus på Googlesøgning og dermed søgemaskineoptimering – både fra dine konkurrenters side og dine kunder. Stort set alle benytter Google til at finde varer og serviceydelser på nettet. Vi hjælper dig med, at det er dine, og ikke dine konkurrenters, der bliver fundet. Det sikrer din markedsandel. 

Synlighed på Google

Du vil gerne være synlig på nettet, så dine nuværende, potentielle og evt også tabte kunder kan finde dig. Derfor skal du arbejde seriøst med din hjemmesides SEO. Det skal gøres én gang for alle, og herefter løbende. Det svarer til at stå på en rulletrappe, som kører ned. Hvis du ikke er i konstant bevægelse og arbejder dig op, kører du stille og roligt med ned og ender i usynlighed og glemsel. Det lyder en smule dramatisk, men er ikke desto mindre sandt.

Din hjemmeside skal have en god placering på Google – og helst være mere synlig end dine konkurrenters. Det er derfor vigtigt, at du og vi har fuld fokus på din digitale markedsføring. Når vi arbejder med SEO, er det essentielt for os at søgeoptimere teksterne på hjemmesiden og at teknikken bag er i orden. For at en søgemaskineoptimering skal fungere korrekt, skal titel, beskrivelser og webtekster indeholde de rigtige ord og søgesætninger. Det er disse, som du vil findes på og dem, som dine kunder søger efter.  

De rigtige søgeord?

Det kan måske være svært at finde de rigtige søgeord og søgesætninger, men vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi har specialiseret os i SEO og søgeordsanalyser, og vi deler gerne ud af vores erfaringer.

Uptime har hjulpet virksomheder med optimering til søgemaskiner i hele landet, men særligt i Odense, Svendborg, Lundeborg, Nyborg, Middelfart, Fredericia, Ringe, Faaborg, Assens og flere andre steder på Fyn. Se det var en masse geografiske søgeord....

Søgemaskinemarketing SEM

Vi hjælper og rådgiver dig også gerne med din betalte markedsføring på Google. Du kan vælge som et kortvarigt supplement til din SEO at betale for reklamer og køre kampagner med AdWords.
 

Kunden fortæller...

Jeg har kendt Lasse Skriver Møller lige siden starten af nullerne, hvor han grundlagde Uptime – og kender ham for hans ærlighed og dygtighed. Så da jeg skulle vælge en IT-partner til at udvikle min nye hjemmeside, var jeg overhovedet ikke i tvivl om, hvor jeg skulle gå hen.

Jeg har, for rimelige penge, fået en rigtig fin og velfungerende hjemmeside, som pga. SEO-optimering meget hurtigt røg op under de betalte annoncer, hvor den fortsat ligger. Man kan altid ringe til Uptime og få hjælp, hvis noget driller og får altid hurtigt svar tilbage.

Jeg blev inviteret ind til et meget behageligt møde, hvor jeg ud fra mit behov, fik en fantastisk vejledning og undervisning i at bruge siden optimalt. På ganske kort tid kom siden i luften og jeg er meget tilfreds med den!

Nu har Lasse valgt at gå andre veje, men de mennesker, der har arbejdet sammen med ham i mange år og som kører Uptime videre, har samme behagelige og ærlige tilgang til tingene, så jeg kan på det varmeste anbefale Uptime, hvis du står og har brug for en IT-partner.

Mange hilsner Lisbet Mailand | Hypnoserummet.dk

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Kontakt osUptime

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport