Software og data

Apps, softwareudvikling, digitalisering og IoT

Uptime er en softwareudviklingsvirksomhed og ikke mindst en samarbejdspartner for dig som kunde. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og åbenhed over for alle vores kunder – både i processen og i de løsninger, som vi leverer.

Vi kan hjælpe med web- og applikationsudvikling til alle platforme, såvel som data og digitaliseringsprojekter. Vi garanterer en tidssvarende og moderne løsning, med mulighed for udvidelse og videreudvikling i takt med at behovene opstår.

Udvikling af applikationer

Vi har kompetencer indenfor en bred vifte af udviklingsmiljøer og tilbyder specialløsninger, der spænder fra flotte og brugervenlige mobil apps til avancerede databehandlingssystemer. Hos os får I en moderne, veldokumenteret og gennemtestet løsning som opfylder netop jeres behov fordi I er med i processen hele vejen.

Digitalisering og IoT

Uptime er helt i front med udvikling og levering af IoT løsninger. Vi har igennem en lang række projekter opbygget de kompetencer og den teknologi der skal til, for at levere pålidelige IoT systemer, som skaber den værdi man søger.

Vi er eksperter i sensorsystemer og tilbyder vores IntelliStream platform som en åben og fleksibel løsning til opsamling, integration og viderebehandling af data.

Data og maskinlæring

Vi kan hjælpe med at opsamle og omsætte rå data til netop den information og viden I søger. Vi tilbyder blandt andet vores åbne og fleksible IntelliStream platform, men udvikler også skræddersyede løsninger som kan bringe jeres data i anvendelse og skabe værdi.

Gennem en iterativ udviklingsproces, hjælper vi jer helt i mål med at bringe data ind i jeres forretningsprocesser, så jeres forretning kan komme foran konkurrenterne.

En god opstart af dit udviklingsprojekt

Et rigtig godt resultat er som hovedregel et produkt af god planlægning og et glat projektforløb, der er kommet fornuftigt og velovervejet fra start. Er du i tvivl om, hvad du selv kan gøre og forberede dig på, når du skal have udviklet et system, en app eller et stykke software, har vi et par brugbare oplysninger, som hjælper både dig og os til en god projektopstart.  

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feedback, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Christian Rasmussen Chief Operating Officer (COO)

Christian Rasmussen

Christian Rasmussen

Chief Operating Officer (COO)
+45 63 60 20 03
christian@uptime.dk
Danni Schaffrath Salgschef

Danni Schaffrath

Danni Schaffrath

Salgschef
+45 63 60 20 10
danni@uptime.dk
Daniel Frederiksen

Daniel Frederiksen

Daniel Bo Frederiksen

CTO & partner
+45 63 60 20 02
daniel@uptime.dk
Almir Lauridsen Mehanovic

Almir Lauridsen

Almir Lauridsen Mehanovic

Software engineer
+45 63 60 20 22
almir@uptime.dk
Daniel Hvolgaard DevOps

Daniel Hvolgaard

Daniel Hvolgaard

DevOps
+45 63 60 20 18
daniel.hvolgaard@uptime.dk
Lars Tanggaard Ohlsen Software developer

Lars Tanggaard Ohlsen

Lars Tanggaard Ohlsen

Software developer
+45 63 60 20 11
lars.ohlsen@uptime.dk
Nicolaj Friis Egelund Software developer

Nicolaj Friis Egelund

Nicolaj Friis Egelund

Software developer
+45 63 60 20 21
nicolaj@uptime.dk
Troels Brødsgaard Software developer

Troels Brødsgaard

Troels Brødsgaard

Software developer
+45 63 60 20 15
troels@uptime.dk

Vi takker for godt samarbejde

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes