Website og shop

Et strejf af Det Sydfynske Øhav

Har du været på besøg i Det Sydfynske Øhav og tænkt: ”Hvor er her smukt, gad af vide hvordan dét så ud dengang”.  Hans er manden bag Danske Eventyrøer, der fortæller gode kulturhistorier om det Sydfynske Øhav – kombineret med en passion for ølivet og sin fortællelyst.

I mange år, har Hans skrevet om den menneskelige civilisation på de ni øer i det Sydfynske Øhav. Med hjemmesiden danskeeventyroeer.dk har vi sammen med Hans skabt en platform, der guider besøgende sikkert fra ø til ø gennem tusinde års historie.

Kulturhistoriske guides online

Efter at have skrevet guides i mange år og glædeligt fortalt den kulturhistoriske baggrund til de besøgende på Ærø samt de resterende otte øer i det Sydfynske Øhav, kom Danske Eventyrøer til os med et ønske om en hjemmeside og webshop. Hans fra Danske Eventyrøer ønskede at fortælle om den menneskelige civilisation på øerne gennem kulturhistoriske guides.

Opgaven indebar en ny hjemmeside samt en webshop, hvor alt fra det visuelle indtryk til design af hjemmeside skulle afspejle stemningen i Det Sydfynske Øhav.

Kulturfortællinger på abonnement

Tag på kulturhistorisk rejse til Det Sydfynske Øhav,” er omdrejningspunktet for den nye hjemmeside og webshop. Et skræddersyet webdesign, hvor stemningen og atmosfæren fra de ni sydfynske øer, er tænkt ind.

Teksten på hjemmesiden er skrevet af Hans selv – tonen er menneskelig og passioneret, og man fornemmer hurtigt og tydeligt den store fortællelyst hos Danske Eventyrøer.

Den visuelle identitet komplimenterer kommunikationen på hjemmesiden. Enkel og med udgangspunkt i stemningen fra de Sydfynske Øer til at lade de forskellige guides om øerne træde frem. Lette farver, tydelige knapper og billeder fra øerne, som underbygger Danske Eventyrøers forretningskoncept.

Hjemmesiden er suppleret med en webshop, hvor de besøgende kan købe et abonnement og få adgang til de passionerede kulturfortællinger om alle 9 øer; Ærø, Avernakø, Birkholm, Bjørnø, Drejø, Hjortø, Skarø, Strynø og Lyø.

En passioneret fortællerlyst

Danske Eventyrøer har med sin nye kombination af hjemmeside og webshop, styrket sin visuelle identitet, men også sin digitale tilstedeværelse, så det matcher virksomhedens koncept. Danske Eventyrøer har fået en varm velkomst af både de lokale øboer og resten af Danmark, der har købt adgang til Danske Eventyrøers passionerede historiefortællinger.

Andre cases

Vintage Only Webshop
Case GK Kaysen (ny)
Malene Valgreen
Vintage Only Webshop
Privat: Case Skabelon

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes