Black Friday: Spar op til 25% – smugkig allerede nu

Om Uptime

IT-udvikling og grafisk kommunikationshus etableret i 2002

I de første år baserede Uptime sit virke på avancerede hjemmesider, grafisk design, database- og statistikløsninger. I dag har softwareudviklerne fokus på stadigt mere komplicerede udviklingsopgaver. Hovedsageligt udvikling af komplekse løsninger indenfor integration, analyse, datamodeller og visuel præsentation af komplekse datasæt fra multiple kilder.

Mange kompetencer samlet under ét tag

Kunderne tæller både danske og udenlandske virksomheder – bl.a. Munck og GEA,  offentlige kunder som Geo Fyn og DTU, samt større projektkonsortier. Vi har udviklet datainfrastrukturen til højtprofilerede projekter såsom EcoGrid 2.0 og EnergyLab Nordhavn.

Salgskanalerne er både direkte gennem etablerede kunderelationer, samt internationalt funderede distributører, hvor Uptime fungerer som underleverandører af specialiserede løsninger.

Uptimes grafiske afdeling er stadig i vigør og har fulgt med tiden siden etableringen i 2002. Web & Kommunikation er udvidet med både medarbejderantal og en række kompetencer, der summa summarum tæller webdesign, shop og e-handel, grafisk design, layout og produktion af tryksager, SEO, digital annoncering og online marketing anno 2020´erne.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, brug for sparring eller vil du høre om Uptimes ydelser og produkter, er du altid velkommen til at aftale et møde eller ringe og få en snak.

Lars Bohnzen Hansen Direktør & partner

Lars Bohnzen Hansen

Lars Bohnzen Hansen

Direktør og partner
+45 63 60 20 01
lars@uptime.dk
Danni Schaffrath Salgschef

Danni Schaffrath

Danni Schaffrath

Salgschef
+45 63 60 20 10
danni@uptime.dk
Christa Brandt Administrativ koordinator

Christa Brandt

Christa Brandt

Administrativ koordinator
+45 63 60 20 17
christa@uptime.dk
Daniel Frederiksen

Daniel Frederiksen

Daniel Bo Frederiksen

CTO & partner
+45 63 60 20 02
daniel@uptime.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes