Om Uptime

IT-udvikling og grafisk kommunikationshus etableret i 2002

I de første år baserede Uptime sit virke på avancerede hjemmesider, grafisk design, database- og statistikløsninger. I dag har virksomheden fokus på stadigt mere komplicerede udviklingsopgaver. 

Mange kompetencer samlet under ét tag

Kunderne tæller både danske og udenlandske virksomheder – bl.a. Munck og GEA, samt større projektkonsortier. Vi har udviklet datainfrastrukturen til højtprofilerede projekter såsom EcoGrid 2.0 og EnergyLab Nordhavn.

Salgskanalerne er både direkte gennem etablerede kunderelationer, samt internationalt funderede distributører, hvor Uptime fungerer som underleverandører af specialiserede løsninger.

Uptimes grafiske afdeling er stadig i vigør og har fulgt med tiden siden etableringen i 2002. Web & Kommunikation er udvidet med både medarbejderantal og en række kompetencer, der summa summarum tæller webdesign, shop og e-handel, grafisk design, layout og produktion af tryksager, SEO, digital annoncering og online marketing anno 2020´erne.

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feedback, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Lars Bohnzen Hansen

CEO / Direktør

Christa Brandt

COO & Head of People

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes