Om Uptime

IT-udvikling og grafisk kommunikationshus etableret i 2002

I de første år baserede Uptime sit virke på avancerede hjemmesider, grafisk design, database- og statistikløsninger. I dag har virksomheden fokus på stadigt mere komplicerede udviklingsopgaver. 

Mange kompetencer samlet under ét tag

Kunderne tæller både danske og udenlandske virksomheder – bl.a. Munck og GEA, samt større projektkonsortier. Vi har udviklet datainfrastrukturen til højtprofilerede projekter såsom EcoGrid 2.0 og EnergyLab Nordhavn.

Salgskanalerne er både direkte gennem etablerede kunderelationer, samt internationalt funderede distributører, hvor Uptime fungerer som underleverandører af specialiserede løsninger.

Uptimes grafiske afdeling er stadig i vigør og har fulgt med tiden siden etableringen i 2002. Web & Kommunikation er udvidet med både medarbejderantal og en række kompetencer, der summa summarum tæller webdesign, shop og e-handel, grafisk design, layout og produktion af tryksager, SEO, digital annoncering og online marketing anno 2020´erne.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, brug for sparring eller vil du høre om Uptimes ydelser og produkter, er du altid velkommen til at aftale et møde eller ringe og få en snak.

Lars Bohnzen Hansen Direktør & partner

Lars Bohnzen Hansen

Lars Bohnzen Hansen

CEO / Direktør
+45 63 60 20 01
lars@uptime.dk
Christa Brandt Administrativ koordinator

Christa Brandt

Christa Brandt

COO & Head of People
+45 63 60 20 17
christa@uptime.dk
Vigan Shemsiu

Vigan Shemsiu

Vigan Shemsiu

CTO
+45 63 60 20 02
vigan@uptime.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes