Find osFind os på Google PlusFind os på LinkedIn
topfoto.jpg

Udvikling af apps

Applikationer til iPhone, Android og Windows Phone

Er du og dine ansatte ofte på farten og har I brug for at udvide og integrere virksomhedens eksisterende software og webløsninger til brug på mobile platforme? Kun fantasien sætter grænser og mulighederne er mange. Så læs endelig videre her og få inspiration til, hvordan vi kan lette og optimere dine daglige arbejdsprocesser uden at gå på kompromis med vores høje krav om it-sikkerhed.

 

Applikationer til andre smart-enheder

Vi begrænser os ikke til de mest kendte og oplagte platforme, men udvikler også applikationer til TV, ure og en lang række andre brugsobjekter. 

 

Udvikling af apps til mobile platformeMobilt ordresystem

Har du et ordresystem, som du ønsker at bruge, når du ikke er på kontoret? Vi levere applikation, der giver dig styring og administrationssadgang fra din telefon eller tablet uansat hvor du befinder dig.

 

Opgavestyring og timeregistrering på farten

Du har et opgavestyringsprogram, som du ønsker udvidet til dine mange mobile ansatte, der dagligt kører ud og rundt til kunder. Her kan vi udvikle applikation, så dine medarbejdere nemt og bekvemt kan time- og opgaveregistrere på digitale arbejdssedler via smartphone og tablet. 

 

GPS og registering af kørselsdadfærd

Der er mange tidsbesparende og økonomiske fordele ved automatisk at kunne registrere kørsel, positioner og ruter via telefonens GPS. Vi leverer løsninger til både private og offentlige virksomheder, der ønsker at optimere driften og spare på ressourcerne.

 

Mobilt intranet

Har du et lukket intranet til intern kommunikation, registrering og filhåndtering, som I gerne vil have adgang til fra jeres mobile platforme, kan vi udvide jeres eksisterende løsning til mobilbrug.

 

Billetkontrol via telefon

Vi har blandt andet udviklet app til Bridgewalkning i Middelfart, så guiderne kan kontrollerer og validerer købte billetter via billettens stregkode inden turen går til broens tinder.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Vores fokus er naturligvis 100% behovsrettet, når vi skal integrere eksisterende software i en mobilapp. Også når vi udvikler udfra nyt koncept. Du kan læse mere om, hvad du selv kan forberede, når vi indleder et udviklingsprojekt.

 

Hvor henter jeg min app?

Når vi er færdige med udviklingsarbejdet, og alt er godkendt og solidt gennemtestet, kan du downloade din app i App Store, Google Play og i Windows Phone Store til din smartphone og tablet.

 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Kontakt os

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport