Software og apps

Applikationer og softwareudvikling

Uptime er en softwareudviklingsvirksomhed og ikke mindst en samarbejdspartner for dig som kunde. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og åbenhed over for alle vores kunder – både i processen og i de løsninger, som vi leverer.

Vi kan hjælpe med web- og applikationsudvikling til alle platforme, såvel som data og digitaliseringsprojekter. Vi garanterer en tidssvarende og moderne løsning, med mulighed for udvidelse og videreudvikling i takt med at behovene opstår.

Udvikling af applikationer

Vi har kompetencer indenfor en bred vifte af udviklingsmiljøer og tilbyder specialløsninger, der spænder fra flotte og brugervenlige mobil apps til avancerede databehandlingssystemer. Hos os får I en moderne, veldokumenteret og gennemtestet løsning som opfylder netop jeres behov fordi I er med i processen hele vejen.

En god opstart af dit udviklingsprojekt

Et rigtig godt resultat er som hovedregel et produkt af god planlægning og et glat projektforløb, der er kommet fornuftigt og velovervejet fra start. Er du i tvivl om, hvad du selv kan gøre og forberede dig på, når du skal have udviklet et system, en app eller et stykke software, har vi et par brugbare oplysninger, som hjælper både dig og os til en god projektopstart.  

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feed-back, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Simon Roland Rasmussen

Software Developer

Lars Bohnzen Hansen

CEO / Direktør

Vi takker for godt samarbejde

Cases og referencer

Mypallet
MyPallet

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes