Annoncer

Skab vækst med online annoncering

Med digital markedsføring kan du nå ud til relevante og potentielle kunder, når de søger efter virksomheder som din. Det er effektivt, og du øger trafikken ind til dit website. Mulighederne er mange, da der findes flere forskellige annoncekanaler. Vi hjælper dig med at definere målbare målsætninger for din online annoncering. 

Strategisk tilgang til online markedsføring

For at gøre annonceringen mest muligt effektiv for din forretning, handler det om at vælge og sammensætte den helt rigtige strategi og de helt rigtige medier i markedsføringsindsatsen.

Det kan vi hjælpe med. Vi arbejder nemlig ud fra en strategisk tilgang til markedsføring. Derfor vil den første del i processen være at lære dig og dit firma at kende og finde ud af, hvad dine mål er. 

Er det at få mere trafik ind på hjemmesiden? Få flere ordrer? Tiltrække nye medarbejdere? Derfra kan vi analysere dit marked og dine kunder, lægge en strategi og eksekvere strategien. 

Sådan arbejder vi med din annoncering

Samtale

Inden vi går i gang med din online markedsføring, mødes vi eller tager en samtale over telefon, hvor vi får forståelse for din forretning og hvilke mål, som du har med annonceringen

Research

Efter vores snak, samler vi alle tråde og begynder at researche. Vi har i forvejen et stort branche- og kundekendskab, men vi kan godt lide at researche på nye tendenser. På den måde er vi sikre på, at dine digitale annoncer rammer den helt rigtige målgruppe. 

Konkurrenter 

Det er vigtigt at kende sine konkurrenter – derfor laver vi en analyse af dem for at gennemskue, hvad der skal til for at kunderne finder din side og ikke konkurrenternes website. 

Strategi 

Når vi kender dig, din virksomhed og din målsætning, er vi klar til at udarbejde en strategi, der tager udgangspunkt i din forretning, dine ønsker og dit budget. En stærk strategi styrker din forretningsmodel. Derfor kan vi godt lide at have en løbende dialog med dig for at sikre, at du opnår mest mulig succes. 

Eksekvering 

Strategien ligger klar for din rejse med online annoncering. Nu går arbejdet i gang med at opsætte kampagner, målgrupper og annoncer. 

Optimering

Du modtager hver dag store mængder data, som skal analyseres og bruges til at optimere mod at få flere kunder og konverteringer. 

Grafik vindeltrappe

Skill-set for online annoncering

Google Ads

Google Ads er en af de mest populære annonceringskanaler. Det er en god platform til at skabe trafik, omsætning og en profitabel forretning.

Facebook

Annoncering på Facebook og Instagram er populært, fordi vi tjekker de to medieplatforme flere gange dagligt. Med den type af annoncering kan du komme rigtig langt – også for mindre budgetter.

LinkedIn

Vi arbejder med annoncering på Linkedin, når annonceringen skal målrettes specifikke, ønsker til medarbejder eller erhverv.

Til det, ser vi Linkedin som en god investering. Vi anbefaler ofte Facebook til en start, da det både er billigere og mere effektivt.

Nyhedsbreve

Fordelen med e-mailmarketing er, at du i høj grad kommunikerer med kunder, der allerede har vist interesse for din virksomhed, din hjemmeside eller dit produkt.

Skab synergi mellem SEO og digitale annoncer

Du kan drage fordel af at bruge både søgemaskineoptimering og betalt markedsføring. For at få den bedst mulige performance, kræver det, at dit resultat er relevant for brugeren. Derfor kan indsigter fra begge verdener hjælpe dig med at optimere og styrke dit websteds performance.

Er du i tvivl, om digital annoncering er noget for din forretning? Så kan du også styrke dit website gennem organisk vækst. Kontakt vores SEO specialister eller læs mere om vores arbejde med søgemaskineoptimering.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om online marketing, sociale medier, Google Ads og digital annoncering, er du altid velkommen til at kontakte os.

Thyge - digital annoncering og SEO

Thyge Christensen

Thyge Christensen

Digital Marketing Specialist
+45 63 60 20 07
thyge@uptime.dk
Amalie Kirkegaard Jensen Marketing koordinator

Amalie Kirkegaard

Amalie Kirkegaard Jensen

SEO & Digital Marketing Specialist
+45 63 60 20 09
amalie@uptime.dk
Danni Schaffrath Salgschef

Danni Schaffrath

Danni Schaffrath

Salgschef
+45 63 60 20 10
danni@uptime.dk
Christa Brandt Administrativ koordinator

Christa Brandt

Christa Brandt

Administrativ koordinator
+45 63 60 20 17
christa@uptime.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes