Annoncer

Skab vækst med online annoncering

Med digital markedsføring kan du nå ud til relevante og potentielle kunder, når de søger efter virksomheder som din. Det er effektivt, og du øger trafikken ind til dit website. Mulighederne er mange, da der findes flere forskellige annoncekanaler. Vi hjælper dig med at definere målbare målsætninger for din online annoncering. 

Strategisk tilgang til online markedsføring

For at gøre annonceringen mest muligt effektiv for din forretning, handler det om at vælge og sammensætte den helt rigtige strategi og de helt rigtige medier i markedsføringsindsatsen.

Det kan vi hjælpe med. Vi arbejder nemlig ud fra en strategisk tilgang til markedsføring. Derfor vil den første del i processen være at lære dig og dit firma at kende og finde ud af, hvad dine mål er. 

Er det at få mere trafik ind på hjemmesiden? Få flere ordrer? Tiltrække nye medarbejdere? Derfra kan vi analysere dit marked og dine kunder, lægge en strategi og eksekvere strategien. 

Skill-set for online annoncering

Google Ads – Search

Google søgekampagner er en af de mest populære annonceringskanaler. Det er en god platform til at skabe trafik, omsætning og en profitabel forretning.

Derudover er kanalen meget effektiv for både små og store virksomheder, samt til B2B og B2C markedsføring.

Facebook/Instagram

Sociale medier som Facebook og Instagram er i Danmark steget voldsomt i popularitet gennem en længere årrække. Det skyldes i høj grad, at de fleste danskere tjekker de sociale medier flere gange dagligt.

Som annoncør kommer man rigtig langt – også for mindre budgetter. Desuden er medierne yderst skalérbare.

Linkedin

Vi anbefaler typisk annoncering på LinkedIn, når målretningen skal være ekstra specifik med hensyn til branche, jobstilling, virksomhedstørrelse, mm.

Linkedin henvender sig primært til B2B virksomheder og man skal forvente høje klikpriser sammenlignet med andre marketingkanaler.

Amazon

Amazon er en kæmpe online salgsplatform med over 1,3 millioner ansatte. Som dansk webshop giver det ekstremt god mening at være synlig på Amazon. Både til udenlandsk salg, men i høj grad også til de danskere, der køber på Amazon.

I 2019 var Amazon den fjerdemest populære webshop i Danmark og sig tegnede for ca. 2 procent af alle salg.

Google Ads – Display

Bannere til displayannoncer er udpræget branding og overvejelse.

Her handler det om at skabe øget opmærksomhed om dit produkt eller din ydelse, så du øger dine chancer for at være med i opløbet, når kunden er klar til at købe eller kontakte dig.

Google Shopping

Sælger du produkter direkte fra en webshop er Google Shopping en uundværlig salgskanal.

Opsætningen af Google Shopping er mere teknisk end de andre kanaler, men med den rette kampagneopbygning og optimering, kan det være en særdeles profitabel kanal.

YouTube videoer

Videoannoncer på YouTube opfattes meget forskelligt. For mange forbrugere er reklamer på YouTube kilde til stor irritation.

Faktum er dog, at priserne fortsat er meget lave og kanalen virker godt til både branding og interaktion fra brugeren.

Nyhedsbreve

Fordelen med e-mailmarketing er, at du i høj grad kommunikerer med kunder, der allerede har vist interesse for din virksomhed, din hjemmeside eller dit produkt.

Desuden er de fleste e-mailmarketing platforme gratis at benytte, indtil man opnår et bestemt antal følgere.

Sådan arbejder vi med din annoncering

Samtale

Inden vi går i gang med din online markedsføring, mødes vi eller tager en samtale over telefon, hvor vi får forståelse for din forretning og hvilke mål, som du har med annonceringen


Research

Efter vores snak, samler vi alle tråde og begynder at researche. Vi har i forvejen et stort branche- og kundekendskab, men vi kan godt lide at researche på nye tendenser. På den måde er vi sikre på, at dine digitale annoncer rammer den helt rigtige målgruppe. 


Konkurrenter 

Det er vigtigt at kende sine konkurrenter – derfor laver vi en analyse af dem for at gennemskue, hvad der skal til for at kunderne finder din side og ikke konkurrenternes website. 


Strategi 

Når vi kender dig, din virksomhed og din målsætning, er vi klar til at udarbejde en strategi, der tager udgangspunkt i din forretning, dine ønsker og dit budget. En stærk strategi styrker din forretningsmodel. Derfor kan vi godt lide at have en løbende dialog med dig for at sikre, at du opnår mest mulig succes. 


Eksekvering 

Strategien ligger klar for din rejse med online annoncering. Nu går arbejdet i gang med at opsætte kampagner, målgrupper og annoncer. 


Optimering

Du modtager hver dag store mængder data, som skal analyseres og bruges til at optimere mod at få flere kunder og konverteringer. 

Grafik vindeltrappe

Skab synergi mellem SEO og digitale annoncer

Du kan drage fordel af at bruge både søgemaskineoptimering og betalt markedsføring. For at få den bedst mulige performance, kræver det, at dit resultat er relevant for brugeren. Derfor kan indsigter fra begge verdener hjælpe dig med at optimere og styrke dit websteds performance.

Er du i tvivl, om digital annoncering er noget for din forretning? Så kan du også styrke dit website gennem organisk vækst. Kontakt vores SEO specialister eller læs mere om vores arbejde med søgemaskineoptimering.

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feed-back, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Amalie Kirkegaard Jensen

Digital Project Manager

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes