App udvikling

Udvikling af applikationer til mange formål

Vores mål er at levere innovative løsninger der passer til jeres IT miljø og visioner for forretningens fremtid. Det kræver mere end gode programmeringsevner, da de behov, som software skal løse, er i konstant forandring. Allerede i de tidlige faser af udviklingen vil nye behov vise sig og andre forsvinde. Vores succes stammer fra vores tekniske kompetencer og evne til at forankre skiftende behov i et struktureret projektforløb, hvor omkostninger og tidsplan hele tiden er i kontrol.

Vi løser langt de fleste udviklingsopgaver

Vi er i stand til at løse langt de fleste udviklingsopgaver, da vores erfaring spænder over en bred vifte af teknologier. Herunder kan du se en række områder og emner, som peger på de typer af projekter og teknologier, som vi har stor erfaring med. Dette omfatter blandt andet projekter inden for:

  • Webapplikationer
  • Mobil apps
  • ERP og andre forretningssystemer
  • Integrationer
  • Realtidssystemer og databehandling

Vi kan også hjælpe dig med projekter inden for Digitalisering og IoT eller Databehandling og machine learning.

Tæt samarbejde og åbenhed

Vi lægger vægt på gennemsigtighed og åbenhed over for dig som kunde – i både processen og i de løsninger, som vi leverer. Kom godt i gang og læs mere om det, som du kan forvente i et samarbejde med os.

Drift og videreudvikling

De mest succesfulde softwaresystemer ender med at koste mere i drift og videreudvikling end forventet i den indledende udvikling, fordi de er i brug i mange år. Vores løsninger lever altid op til de bedste standarder inden for softwarearkitektur, dokumentation og tests, som sikrer dig en løsning, der kan tilpasses og videreudvikles i mange år i takt med de forandringer, som fremtiden bringer.

Vi tænker drift og videreudvikling ind i projektet helt fra start, og kan tilbyde at varetage den fulde drift, såvel som dele af driften, alt i mens I selv, eller tredjepart, står for resten. 

Grafik vindeltrappe

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feed-back, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Simon Roland Rasmussen

Software Developer

Lars Bohnzen Hansen

CEO / Direktør

Se vores cases

Mypallet
MyPallet

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes