SEO og digital annoncering

Online synlighed, der skaber mærkbare resultater

En hjemmeside eller shop skal både være fortrinlig og brugervenlig, og så skal den være synlig og velplaceret på Google. Dine kunder skal jo kunne finde dig. SEO og digital annoncering er online værktøjer, der med de helt rigtige strategier styrker din hjemmeside og din indsats betragteligt. Det handler jo om at konvertere dine besøgende til betalende kunder.

Uptime er specialister i både søgemaskineoptimering og annoncering på de rigtige digitale kanaler. Med mange års erfaringer og et stort branchekendskab i bagagen, kan vi hjælpe dig med at lægge en strategi – og herefter eksekvere den, så din forretning opnår gode resultater.

Vi hjælper med både søgemaskineoptimering og digital annoncering – ofte i en kombination for at nå længere og bredere ud og dermed fange flere kunder. Er du i tvivl om, hvilken markedsføring, der er den rigtige for dig? Bare rolig – det rådgiver vi dig grundigt om.

Organisk vækst med SEO

Alle virksomheder er forskellige og alle projekter har forskellige behov. Flere og flere bruger Google til at finde de informationer, de har brug for – også når det gælder shops.

SEO har mange facetter. Hos Uptime arbejder vi med teknisk søgemaskineoptimering, tekstforfatning og linkbuilding, så det, der ligger på din side eller shop, tager sig ordenligt ud og performer godt på Google. 

Det er en løbende proces at arbejde med søgemaskineoptimering – den skal konstant og kontinuerligt holdes ved lige. Stopper optimeringen, risikerer du nemlig at miste placering. Derfor udarbejder vi en stærk og holdbar strategi i samarbejde med dig.

Annoncér på Google, Linkedin og Facebook

Vil du tiltrække relevante og potentielle kunder, når de søger efter virksomheder som din? Det siger du selvfølgelig ikke nej til. Online annoncering er en effektiv vej til at øge trafikken til dit website og dine produkter, og hermed også rækkeviden af dit budskab.

For at gøre annonceringen så effektiv som mulig, er vores tilgang til annoncering strategisk. Det betyder, at online markedsføringen af din forretning har et målrettet fokus, der er  baseret på præcisering og nøjagtig indkredsning af din målgruppe gennem kunde- og segmentanalyse. 

Ved du hvilke online annonceringskanaler, der er de helt rigtige for din virksomhed? Bare rolig, du er ikke den eneste, der er usikker på, hvilken platform, der passer bedst. Det hjælper vi dig med at kortlægge ud fra dine behov og målgrupper. 

Grafisk design til online annoncer

Dine annoncer skal sælge. Derfor er blikfanget i grafiske annoncer ligeså vigtig en faktor, som det altid har været med reklamer. Uptimes grafikere har stor erfaring og en bred viden om grafisk layout og opsætning af digitale annoncer i alle tænkelige formater.

Hjemmeside og shop

Hvis du lukker øjnene og mærker godt efter, går det måske op for dig, at din hjemmeside eller webshop efterhånden er ved at være en gammel træt sofacykel. Husk, at det er det syn, som dine kunder møder, når de klikker på dine annoncer og på Googles søgeresultater. Og at det i bund og grund er her, at konverteringerne sker.

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feed-back, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Amalie Kirkegaard Jensen

Digital Project Manager

Cases og referencer

Case Odense Indramning
Brændeovnshoppen

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes