Ny hjemmeside?

Intuitivt og brugervenligt webdesign

Er tiden inde til en ny, moderne hjemmeside? Vi designer, opsætter og hoster din nye hjemmeside i WordPress CMS. Uptime har i mange år hjulpet små og mellemstore virksomheder med brugervenlige og responsive hjemmesider i et moderne design. Hjemmesider, der synliggør din virksomheds værdier fra første øjekast. 

Webdesignet får dig i mål

Et godt hjemmesidedesign kan hjælpe din virksomhed med at opnå jeres mål og fange målgruppens opmærksomhed. Og ved at synliggøre dine værdier og budskaber på en overskuelig måde, har du en langt større chance for at sikre salget i sidste ende.

En solid webkommunikation og et godt design handler i bund og grund om at skabe et univers, der bugner af viden og spændende budskaber i et brugervenligt og intuitivt design. Vores webdesignere og tekstforfattere hjælper dig med at skabe dette helt optimale univers for dine kunder.

Vi har efterhånden hjulpet virksomheder fra mange forskellige brancher med alt fra hjemmesidens grafiske design, tekstforfatning og generel webkommunikation, integration med sociale medier og ikke mindst optimering til Google og andre søgemaskiner. Vi har på den baggrund opbygget en bred erfaring og en stor indsigt i, hvad der skal til for at skabe en rigtig god og konkurrencedygtig hjemmeside. 

Har du brug hjælp til opdatering på fast basis?

Selvom det er let at vedligeholde og opdatere din hjemmeside, har du måske ikke tid i en travl hverdag. Repræsenterer hjemmesiden en større organisation eller forening, er du måske bange for, at sitet over tid vil miste sit profesionelle udtryk og sin skarpe kommunikation, som det ofte sker, når alt for mange hænder og stemmer sætter hver sit præg.

Med en særlig aftale, tilbyder vi løbende at opdatere din nye hjemmeside efter ønske. Læs mere om fordelene ved en opdateringsaftale og hvordan samarbejdet fungerer i praksis. 

SoMe og synlighed på Google

Din hjemmeside er naturligvis SEO-venlig hos os. Alligevel kræver det benarbejde at være synlig og bevare en god placering blandt Googles organiske søgeresultater. Det er derfor en rigtig god idé at bruge vores konsulenter til at udarbejde en solid SEO-strategi til din nye hjemmeside og eventuelt også få hjælp til at oprette en Google-konto.

Driver du en webshop? Så kan annoncering med Google Ads nemt være den rette vej frem for dig. Du fanger de rette kunder, når de søger på nettet efter dine ydelser eller produkter, og det vil i sidste ende øge din omsætning. 

Skab relationer med sociale medier

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bruge sociale medier i din digitale markedsføring? Vi tilbyder rådgivning og starthjælp, hvor du får indsigt i, hvilke strategier, der passer til netop din virksomhed. 

Hjemmeside med shop og salgsmodul?

Med en webshop er du ikke begrænset af åbningstider og geografisk beliggenhed. Du kan sælge varer og ydelser på nettet 24 timer i døgnet. Vi opsætter e-shops i WooCommerce (WordPress), PrestaShop og Magento. Du vedligeholder og opdaterer selv din shop via browser.

Grafik vindeltrappe

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feed-back, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Christa Brandt

COO & Head of People

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes