Grafisk design

Visuel identitet, logo og tryksager

En solid kommunikationsstrategi skal være knivskarp og visuelt velspillende med en gennemgående grafisk linje, der leder dine kunder på rette vej og får alle pile til at pege på dig.

Uptimes grafikere har masser af gode og kreative idéer, når du vælger at løfte din virksomhed det niveau op, som din branche nu engang kræver. Sammen skaber vi den identitet, der tegner dig i fremtiden og danner basis for din visuelle kommunikation og samlede marketingsindsats. 

Vi designer, udarbejder og tilrettelægger ensartede designlinjer på alle kontortryksager og al merchandise. Vi udarbejder firmalogo med nye anvendelsesmuligheder, leverer grafisk design til brochurer, annonce-layout, profilbeklædning, skilte og ikke mindst design af hjemmeside og shop. 

Har du hørt om den røde tråd? Det har du nu – og vi hjælper dig rigtig godt på vej med en designguide, der sikrer tråden i al dit grafiske salgsmateriale.

Se et udvalg af vores cases

Malene Valgreen
Hallgry

Logodesign og grafisk identitet

Branding eller re-branding? Uanset udgangspunktet, skal dine kunder huske dig – og helst med respekt. Derfor er din visuelle identitet, din grafiske linje og ikke mindst dit unikke logodesign helt uundværlige i denne ligning.

Måske kan du mærke, at det kradser på bundlinjen eller også følger du din intuition og fornemmelse for tiden, når du beslutter at løfte din virksomheds grafiske identitet med et redesign. Et redesign, der giver dig fornyet energi i din markedsføring og panoramisk udsigt til en styrket markedsposition.

Er du helt nystartet, er det ligeså vigtigt at komme rigtig godt fra start, når du står overfor opgaven at etablere og positionere din virksomhed – om det så er lokalt, nationalt eller globalt.

Tryksager og digitale præsentationer

  • Visitkort, salgsmapper, kalender og kontortryksager
  • Annoncer til aviser og magasiner
  • Brochurer, foldere, flyers og løsblade
  • Bannere, roll-ups og beach flag, pyloner og skilte
  • Stickers og folie til bilreklame
  • Tøjtryk, emballagedesign  og merchandise produkter 
  • Design af messestande
  • Grafisk design til web og digital online marketing

Grafisk webdesign og shop

Mediet er budskabet. Og din grafiske identitet spiller også en afgørende rolle, når du søsætter din nye hjemmeside. Sælger du varer og ydelser på nettet, bidrager genkendeligheden i et smukt logo og en veldefineret grafisk linje utvivlsomt til at øge salget i din webshop.  

Supplerer du med annoncering for din shop på Google og de sociale medier som led i din marketing strategi, må den grafisk tråd og genkendelighed heller ikke her være til at tage fejl af.

Uptime har snart 20 års erfaring i at implementere grafiske identiteter i webdesign, når vi opsætter hjemmesider og online shops. Her sikrer vi, at logo, typografi, farvepalette og øvrige kendetegn er helt i tråd med din virksomheds designguide og øvrige salgsfremmende medier og materialer.

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feed-back, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Christa Brandt

COO & Head of People

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes