Website og shop

Grafisk design

Coaching og yoga til private og erhverv

Glæde ved fysisk og mental sundhed

For Malene Valgreen har fysisk og mental sundhed altid betydet meget. Da Malene var 16 år, fandt hun ud af, at yoga på bedste vis kombinerede begge dele. 
Efter at have arbejdet som yogalærer og lægesekretær på OUH, besluttede hun i 2021 at blive selvstændig coach og yogalærer for private og erhverv.

Sundhed i alle dens facetter

Efter at være startet som selvstændig, kom Malene Valgreen til os med et ønske om at få fortalt hendes historie og inspirere andre til at arbejde med deres fysiske og mentale sundhed – i en holistisk tilgang.

Opgaven indebar en ny hjemmeside til Malene Valgreen, der udstråler positiv livsforandring gennem coaching og yoga. Den helt store udfordring for Malene var at skabe en hjemmeside, der kommunikerede til både private og erhverv om to vidt forskellige produkter – yoga og coaching. Hjemmesiden skulle i høj grad bære præg af en personlig branding af Malene Valgreen som person, samtidigt med at hun ønskede et professionelt og moderne udtryk.

Som supplement til hjemmesiden ønskede Malene Valgreen også et stilfuldt logo, som skulle hjælpe med at underbygge den professionalisme, hun står for.

Website med nyt perspektiv

Malene Valgreens ønske om at skabe en hjemmeside, der kommunikerer til både erhverv og private om forskellige ydelser, blev løst ved at lave en tydelig opdeling af de to målgrupper. For at styrke relationen og troværdigheden af Malene Valgreen som person, er der ligeledes gjort stort brug af billeder af Malene, samt skabt et blogunivers, hvor hun kan dele ud af sin viden.

Hjemmesiden er opbygget i afdæmpede farver, der skaber ro for øjet der kigger på det. Derudover er hjemmesiden præget af mange billeder af Malene Valgreen selv, da det er hendes personlige brand, der i høj grad skal promoveres. Billederne underbygges af talrige beskrivende tekster.

Navigationen er gjort simpel, og der er ligeledes gjort brug af mange knapper, der hele tiden skal hjælpe brugeren med at finde rundt på hjemmesiden Slutteligt er ikoner og links til Malenes sociale medier gjort ekstra tydelige, så brugeren nemt kan følge med på hendes andre platforme.

Få ny inspiration til livet

I juni 2021 gik malenevalgreen.dk live. Siden har skabt en kombineret platform for to ydelser, der ikke minder om noget, ret mange andre laver. Nemlig kombinationen af yoga og coaching.

Malene Valgreen kan med sin hjemmeside inspirere sine brugere med fængende tekster og personlige billeder, samtidigt med at hun kan dele ud af sin viden og tilgang, gennem hendes blogindlæg. Det er lykkedes at skabe en ensartethed på hjemmesiden, men samtidigt gøres det tydeligt at der skelnes mellem private og erhverv.

Andre cases

Hallgry
Øhavskøkkenet
Danske Eventyrøer
Danske Eventyrøer

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes