WE MAKE COMPLEXITY SIMPLE

Website og shop

International møbelleverandør

Tradepoint A/S er en international møbelleverandør med hovedkontor i Odense. Udover kontoret i Danmark, har man også showrooms i Kina og Vietnam samt tilstedeværelse i Østeuropa, Indien, Indonesien og Brasilien. Tradepoint er i vækst og har hele verden, som deres arbejdsplads. Derfor ønskede man at skabe en hjemmeside, der omfavnede dette.

Moderne website til global møbelleverandør

Efter at have kortlagt strategien for deres nye visuelle identitet, kom Tradepoint til Uptime med en ambition om at styrke deres brandposition.

Opgaven indebar at skabe en hjemmeside, hvor nøgleordene i den nye visuelle identitet er: ” We make complexity simple”.

I takt med at Tradepoint har oplevet en økonomisk vækst, fulgte ønsket om at få moderniseret hjemmesiden. Det skulle gøres ved at skabe en hjemmeside der tydeligt siger 2021, og som er mobiloptimeret og engagerende gennem stor inddragelse af sociale medier.

Moderne identitet - forskellige markeder

Med udgangspunkt i Tradepoints udfordring, blev løsningen en overskuelig hjemmeside, der henvender sig til vidt forskellige markeder, såsom; Østeuropa, Skandinavien, Kina og Sydamerika.

Til moderniseringen af hjemmesidens design, blev der taget udgangspunkt i virksomhedens nye brandguide. Strukturen på hjemmesiden blev gjort mere simpel og intuitiv og der blev tilføjet to ekstra sproglag.

”We make complexity simple” spiller en afgørende rolle for det endelige udtryk på hjemmesiden. Derudover er hjemmesiden gjort responsiv til mobil, hvor billedmaterialet spiller en stor rolle. Store og stilfulde billeder giver brugeren en god oplevelse.

Men også på desktop-versionen spiller de flotte produktbilleder en vigtig rolle. Det tydeliggøres ved den store fokus, der er på integration til virksomhedens sociale medier. Instagram er en vigtig kanal for Tradepoint, så derfor er virksomhedens flotte Instagram-feed tilføjet til forsiden. Det skaber en samhørighed mellem kanalerne og giver kunden en helhedsoplevelse af Tradepoint og virksomhedens produkter.

Show it, don't tell it

Den nye hjemmeside har skabt en online platform, der gennem flotte produktbilleder og en simpel struktur agerer udstillingsvindue for potentielle kunder. Et visuelt møde online med Tradepoint A/S, som skaber incitament hos brugeren til at skabe kontakt og interagere med virksomhedes sociale medier.

Hjemmesidens design bærer en international stil, der passer godt til de fleste markeder verden rundt, og som er optimeret til både desktop, tablet og mobiltelefon.

Andre cases

Svendborg Sejlerskole
Svendborg Sejlerskole
Malene Valgreen
Øhavskøkkenet

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes