Website og shop

Stilrent design i Øhavsklasse

Thomas fra Øhavskøkkenet har arbejdet på Michelin restauranter som Pierre Andre og Kiin Kiin i København. Efter 10 år valgte han dog at tage tilbage til sine sydfynske rødder. 

Det blev starten på Øhavskøkkenet, som hans catering-firma på Tåsinge hedder. Øhavskøkkenet laver bæredygtig gourmetmad lavet med kærlighed og sans for de sydfynske råvarer.  

Sydfynsk gourmet

Efter at være flyttet til Tåsinge på Sydfyn, kom Thomas til os med en ambition om at brande sig. Både når han tager ud og laver mad til private dining, bryllupper, fester og receptioner. Thomas ønskede også at sælge sine populære gourmetmenuer, som hans kunder kan komme og afhente hos ham.

Opgaven indebar opsætning af et website og en webshop, der skal sælge gourmetmad til madglade kunder på Sydfyn.

Webdesign afspejler kokkens livret

”Bæredygtigt mad lavet med de gode sydfynske råvarer og lavet fra bunden med kærlighed og en masse personlighed,” er omdrejningspunktet for designet af Øhavskøkkenet website. Et enkelt og stilrent design, hvor alt overflødigt er skåret fra – og lade maden tale for sig selv.

Æstetikken og håndværket i billederne danner budskabet i webdesignet. Det understøtter netop Øhavskøkkenets måde at tænke sydfynske råvarer ind i sin gastronomi.

Resultatet er blevet et nyt website og webshop, der ifølge Thomas Skovsmose-Falck afspejler, hvem Øhavskøkkenet er, så hans kunder kan få et billede af, hvilken gastronomisk oplevelse, de kan glæde sig til. Resultatet er kommet som følge af et tæt samarbejde med Thomas, der havde klare ønsker til, hvordan hans website skulle afspejle deres visuelle identitet.

Oplev det gastronomiske univers

Øhavskøkkenet har med sin nye hjemmeside og webshop styrket deres brandidentitet, ved at vise sit håndværk inden for gastronomiske madoplevelser. Øhavskøkkenets webshop er blevet taget godt i mod af kunder, der både køber fredagsmenuer samt menuer til blandt andet påske, fars dag, mors dag, julefrokost og nytårsaften bliver der også solgt.  

Andre cases

Malene Valgreen
Svendborg Sejlerskole
Svendborg Sejlerskole
Tradepoint

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes