Website og shop

Grafisk design

Hallgrys
boligunivers

Det moderne menneske stiller langt større krav til, hvordan man indretter sit private hjem eller hvordan virksomheder skal indrette sit kontor. Vi lever, rejser, bevæger, flytter på os og skaber sociale relationer på nye måder i et hæsblæsende tempo. Det er derfor en svær opgave at skabe fysiske rammer, der afspejler alt det, som hjemmet rummer eller som en virksomhed står for.

Som boligudvikler- og boligstylist hjælper Hallgry dagligt med at skabe en rød tråd i indretningen – både til private og erhverv. Det gælder alle projekter lige fra realisering af boligdrømme, renoveringsprojekter, visualisering af boligønsker til branding af virksomhedens fysiske identitet.

Passer til skrivebordet og på farten

Hallgrys hjemmeside er lavet i et responsivt design, så indholdet tilpasses skærmstørrelsen på den enhed det bliver vist på. Hjemmesiden fungerer uanset, om du sidder ved din computer på skrivebordet, med iPaden i sofaen eller mobilen, når du er på farten. 

Boligindretning - til alle behov og enhver boligstil

Tine fra Hallgry skulle have lavet en hjemmeside, der illustrerer hendes tværfaglige arbejde med boligindretning i private hjem, som projektleder på renoveringsprojekter, sparring og idéudvikling.

I og med at Hallgry både favner det private segment og virksomheder, er det vigtigt, at webdesignet kommunikerer til begge målgrupper i et elegant og stilrent design. Alt sammen med det formål at skabe et hjem med lys, kant og sjæl. 

Webdesignet skulle også skabe grobund for Hallgrys grafiske identiet, som vi også skulle producere visitkort til. 

Et boligunivers med dynamik i

De løsninger som Hallgry leverer, er båret af stemning og farver, som derfor er blevet til en afgørende del af designet. Netop derfor er billederne i store formater, der skal give et indblik i hendes kreative og professionelle tilgang til boligindretning. Billederne er opbygget som et galleri, som giver de besøgende mulighed for at swipe igennem et udvalg af billeder.

Hallgrys univers er navnet på hendes Instagram profil, hvor hun i små firkanter deler ud af hendes hverdag. Det giver både et indblik i hendes arbejde samtidig med, at det skaber en god stemning og dynamik på hendes hjemmeside.

Eventyrlysten website med en rød tråd

I dag har Hallgry et boligunivers, der brander hendes arbejde med boligindretning til private og erhverv. Der er skabt en rød tråd mellem webdesign og hallgry.dk. 

På hjemmesiden har de besøgende mulighed for at gå på opdagelse og lade sig inspirere samtidig med, at der er nem adgang til hendes kontaktoplysninger. Det er lykkedes at skildre Hallgrys arbejde for både private og erhverv, da webdesignet skelner mellem sektioner. Det åbner op for at tilpasse teksten og kommunikationen mere enkelt til sine brugere.

Andre cases

Øhavskøkkenet
Svendborg Sejlerskole
Svendborg Sejlerskole
Tradepoint

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes