Black Friday: Spar op til 25% – smugkig allerede nu

Karriere hos Uptime

Bliv en del af teamet

Vi er altid på udkig efter dygtige og passionerede kollegaer. Brænder du for at skabe nye og innovative løsninger i tæt samarbejde med vores kunder, så vil vi gerne høre fra dig. Du er velkommen til at sende din ansøgning til os. Vedhæft dit cv og send ansøgningen til job@uptime.dk. Husk at læse vores persondatapolitik omkring jobansøgning inden du sender.

Praktikant hos Uptime

Vil du styrke din teori i praksis?

Vi arbejder ambitiøst og i højt tempo i samarbejde med vores kunder for at skabe værdifulde løsninger. Vi er også gode til at danne rammer for det sociale, og der er altid plads til sjove vittigheder og ro til kompetenceudvikling. Lyder det som noget for dig? Så kan Uptime være din næste praktikplads.

Vi får løbende henvendelser fra mange dygtige kandidater, der vil i praktik hos os og arbejde med web, salg, grafisk design, SEO, online marketing og softwareudvikling. Vil du i praktikforløb hos Uptime eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til job@uptime.dk.

Online salg og SEO

Hvad er formålet med et praktikophold?

Når du er i praktik hos Uptime, får du den viden og erfaring, som styrker den teori, du ofte kun læser om i bøgerne.

Vi planlægger derfor din uddannelsespraktik individuelt sammen med dig med fokus på personlige og faglige ønsker og mål. Her i huset er vi alle glade for kontinuerligt at tilegne os ny viden. Derfor står kompetenceudvikling højt på listen, og selvom læringskurven er stejl, elsker vi at lære fra os.

Vi er en virksomhed, hvor du kan prøve dine færdigheder af og få den praktiske erfaring, som giver dig ny indsigt i lige netop den branche, som du er i gang med at uddanne dig inden for.

Et praktikforløb hos os starter op med introduktion og slutter af med en evaluering. Undervejs i praktikforløbet får du masser af sparring og feedback.

Troels og Mikkel fik job efter praktik

Som vi skrev på Facebook dengang i 2016, er det ikke altid er lige let at få kvalificeret arbejdskraft. Uptime var super heldige at få fingre i Mikkel og Troels – to nyuddannede datamatikere, der fandt vej til os via deres afsluttende uddannelsesprojekt på EAL og som begge fik fastansættelse på Uptime.

Succeshistorien fandt sågar vej til forsiden på Fyns Amts Avis, der bragte fortællingen om Troels og Mikkel, den øgede virksomhedsefterspørgsel efter veluddannede it-kræfter og lidt om BIG DATA. Mikkel drog dog videre ud i verden på en spændende jordomrejse med maser af eventyr efter blot 8 måneder hos os.

Troels har vi ingen planer om at slippe. Han fortæller selv, at:  “Uptime er en dynamisk arbejdsplads, hvor man i høj grad har indflydelse på arbejdets udførsel, har tæt samarbejde med kompetente kolleger og en uformel omgangstone…”

Persondatapolitik, når du søger job og praktik

Når du indleverer eller sender en ansøgning til Uptime, giver du dit skriftlige samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger jf. følgende vilkår:

Uptime
Vestergade 165C, 2. sal
5700 Svendborg
Cvr. 30527461

Personoplysninger kategoriseres i to kategorier, almindelige personoplysninger og følsomme personoplysninger:

Almindelige personoplysninger: 
Personnavn, adresse, e-mail, billede, oplysninger om strafbare forhold, ægteskabelig status, fritidsaktiviteter og andre rent private forhold på nær følsomme personoplysninger

Følsomme personoplysninger: 
Er racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, oplysninger om helbredsmæssige eller seksuelle forhold, behandling af generiske eller biometriske data med henblik på unik identifikation.

Når vi modtager din ansøgning, behandler vi kun de oplysninger du selv har anført i ansøgningen inkl. medsendte dokumenter, det kan være både almindelige og følsomme personoplysninger. Formålet er at vurdere om du er kvalificeret til et job eller praktikplads hos Uptime.

Hvis vi er i personlig kontakt med dig, f.eks. pr. telefon eller ved jobsamtale, vil vi i sagens natur modtage flere oplysninger om dig. Der kan endvidere være tilfælde hvor vi på din opfordring, kontakter tidligere arbejdsgivere eller samarbejdspartnere for at få dine referencer. Oplysninger opsamlet på baggrund heraf vil blive noteret og gemt til brug i et evt. ansættelsesforløb.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens artikel 6, punkt 1, a og b, som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har oplyst os med henblik på at blive ansat hos Uptime.

I enkelte tilfælde vil vi søge yderligere informationer om dig på f.eks. på de sociale medier (LinkedIn, Facebook mv.) Dette gør vi for bedre at kunne vurdere om du har den profil vi leder efter.

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med uautoriserede parter. Du accepterer dog, at de deles inden for Uptime og opbevares på Uptimes servere. Hvis du har ansøgt en stilling via IT-jobbank eller en anden rekrutteringsplatform, accepterer du at dine personlige data behandles og opbevares af dem, hvilket kan indebære overførsel og opbevaring uden for EU og USA. Vi henviser til deres persondatapolitik.

Det kan være nødvendigt forud for etablering af et ansættelsesforhold eller praktikplads, at vi deler dine oplysninger med offentlige myndigheder som Jobformidlingen eller lignende.

Er din ansøgning om job eller praktikplads hos Uptime ikke mundet ud i et ansættelsesforhold, gemmer vi din ansøgning og personlige oplysninger i max 9 måneder fra modtagelsen. Derefter vil de automatisk blive slettet. Har vi behov for at gemme dem i længere tid, vil vi kontakte dig for dit samtykke.

Hvis du bliver ansat, gemmer vi de oplysninger, som har været en del af rekrutteringsprocessen, i din personalemappe.

Du kan til en hver tid tilbagekalde dette samtykke som du frivilligt har givet Uptime. Endvidere har du altid følgende rettigheder:

  • Få indsigt i dine personoplysninger
  • Få rettet ukorrekte personoplysninger
  • Få slettet personoplysninger
  • Få udleveret dine personoplysninger (dataportabilitet)

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilynet.dk

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på følgende mail: privacy@uptime.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Datatilsynet
Borgergade 28, 5., 1300 København K
+45 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til job, ansøgning og praktik på Uptime.

Christa Brandt Administrativ koordinator

Christa Brandt

Christa Brandt

Administrativ koordinator
+45 63 60 20 17
christa@uptime.dk
Lars Bohnzen Hansen Direktør & partner

Lars Bohnzen Hansen

Lars Bohnzen Hansen

Direktør og partner
+45 63 60 20 01
lars@uptime.dk
Amalie Kirkegaard Jensen Marketing koordinator

Amalie Kirkegaard

Amalie Kirkegaard Jensen

Marketing koordinator
+45 63 60 20 09
amalie@uptime.dk
Troels Brødsgaard Software developer

Troels Brødsgaard

Troels Brødsgaard

Software developer
+45 63 60 20 15
troels@uptime.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes