Hjemmeside og shop

Styrk dit brand og salg med en ny hjemmeside

Hjemmeside med eller uden webshop?

Uanset om din nye hjemmeside har shopmodul eller ej, skal den sælge dine varer, ydelser eller idéer. Det gør den først og fremmest ved at være synlig og let at finde på Google og øvrige søgemaskiner. Dernæst skal den være mobilvenlig, informativ og nem at navigere i.

For at give din webkommunikation det sidste skub mod mål, skal designet og den grafiske brugerflade (GUI) være intuitivt og up front med tidens tendenser. Et harmonisk samspil mellem alle disse krav gør, at dit website imødekommer dine kunders forventninger, fremmer dit salg og formidler dine budskaber klart og lige til døren.

Du er eksperten…

Vi kickstarter altid et webprojekt med en god og hyggelig snak om din virksomhed, din målgruppe og dine kernebudskaber. Det er nemlig dig, der er ekspert på dit fagområde.

Vi lytter til dine ønsker og jo mere information, vi har at arbejde med, desto stærkere og mere træfsikker bliver din webløsning i sidste ende.

Design og hjemmeside

Vi leverer grafiske designs, og udvikler hjemmesider og webshops, der viser din forretning til dine kunder. 

Se vores cases

Danske Eventyrøer
Danske Eventyrøer
Hallgry
Øhavskøkkenet

Hjemmeside og webdesign

Vi designer, opsætter og hoster din nye hjemmeside i WordPress CMS, som er et browserbaseret program, der gør det let for dig selv at opdatere siderne, indsætte billeder og redigere indholdet – uanset hvor du befinder dig i verden. Hvis du ønsker, at din hjemmeside skal opsættes i et andet CMS, kan vi sagtens klare det også.

Professionel hjælp og support

Har du behov for hjælp til din hjemmeside på fast basis? Med en opdateringsaftale, opdaterer vi løbende hjemmesiden eller webshoppen efter ønske. Vi sikrer, at dit websted fortsat overholder din designguide og at hjemmesiden performer og kommunikerer professionelt i både stil og indhold. Du skal blot kontakte os, og så klarer vi al funktionalitet og de praktiske opdateringer.

Webshop og online salg

Med en webshop er du ikke begrænset af åbningstider, pandemier eller geografisk beliggenhed, og du kan sælge dine varer og ydelser på nettet 24 timer i døgnet. Vi opsætter e-shops i WooCommerce (WordPress), PrestaShop og Magento. Du vedligeholder og opdaterer selv din shop via browser.

Komplekse løsninger, apps og software

Vi udvikler og skræddersyr en lang række unikke løsninger, der integrerer din hjemmeside eller webshop med dine øvrige systemer.

  • Appudvikling 
  • Apps med integration til hjemmeside og webshop
  • Shop med integration til økonomisystem

SEO, SoMe og annoncering

Husk, at webdesign, SEO og online marketing er slyngveninder i din samlede markedsføringsindsats. Styrken og konverteringerne ligger i treenigheden og ingen af parterne performer optimalt alene.

Det er med andre ord ikke tilstrækkeligt at have et godt og gennemarbejdet website eller en webshop, der bugner af gode tilbud, når du mangler synlighed på Google og de sociale medier. Hvis ingen kan finde dig, spilder du din tid, ressourcer og ambitioner.

Løsningen er lige rundt om hjørnet. Klik og læs mere om, hvordan vi kan løfte dig frem i lyset med teknisk, geografisk, tekstforfatning og søgemaskineoptimering, og ikke mindst hvordan vi synliggøre dig på Googles annonceplatforme og med annoncering på sociale medier som Facebook og Instagram.

Mød dit team

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring og feed-back, har spørgsmål eller blot vil vide mere om det, vi kan tilbyde dig.

Christa Brandt

COO & Head of People

Vi takker for godt samarbejde

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes