Website og shop

Nyt website til Danmarks største sejlerskole

Svendborg Sejlerskole er en privat sejlerskole, der siden 1990 har været ejet og drevet af ægteparret Ann Panduro og Niels Poulsen. Svendborg Sejlerskole tilbyder kvalificerede sejlerkurser som: duelighedsprøve, speedbådsbevis, Yachtskipper 1. og 3. grad, VHF Radiocertifikat samt diverse andre uddannelser, som man kan kvalificere til sig til som fritidssejler.
Med Svendborg Sejlerskole kan du også tage med på deres eksotiske Ship O’ Høj Sejlerrejser. Her kan du nyde livet til søs, mens skibskompasset viser vej til fascinerende destinationer som; Det Græske Øhav, De Dansk Vestindiske Øer, Den Caribiske Ørække og andre spændende destinationer.

Ohøj - Danmarks største sejlerskole

Svendborg Sejlerskole har eksisteret i mange år og er Danmarks største sejlerskole. I første omgang kom Svendborg Sejlerskole til os med et ønske om at snakke SEO og annoncering, da man ønskede at positionere sig endnu stærkere som Danmarks førende sejlerskole. På baggrund af en grundig gennemgang af deres ønsker og behov, fandt vi frem til, at deres daværende hjemmeside skulle have et nyt æstetisk webdesign.

Opgaven indebar et nyt flot og æstetisk website, hvor sejlerkurser og sejlerrejser skulle spille en vigtig rolle i synergi med hinanden.

Livet til søs - sejlerkurser og sejlerrejser

”livet til søs” er omdrejningspunktet for det nye webdesign på hjemmesiden. I det nye webdesign skruer vi op for det moderne og simple. Vi holder fast i alt lige fra praktiske informationer om sejlkruser- og ferier, stemningsbilleder, information om Svendborg Sejlerskole. Det hele visualiseres, som Niels og Ann ser på det, med deres briller.

Det strategiske arbejde med at skabe en synergi mellem deres sejlerkurser og sejlerrejser har givet hjemmesiden et mere sammenhængende udtryk.

I det nye webdesign tager vi udgangspunkt i det eksisterende logo og bruger farverne som et gennemgående element på tværs af hele hjemmesiden. Designet er i et tidsløst design med simple knapper, brugervenlig opbygning og navigation og med en tydelig synergi mellem deres udvalg. De blå nuancer symboliserer havet og signalerer loyalitet, styrke og visdom. Svendborg Sejlerskoles røde nuancer er varme. Begge farvepaletter giver liv med komplementærfarverne rød og blå.

Rød tråd mellem rejser og kurser

I dag har Svendborg Sejlerskole fået et website, hvor der er styr på alt fra responsivt design, struktur til basis SEO. Design og tekstmæssigt er det lykkedes at differentiere deres to virksomheder og samtidig skabe et familiært bånd. Det er gjort uden at miste genkendelighed, så Svendborg Sejlerskoles brand står endnu stærkere.

Andre cases

Tradepoint
Øhavskøkkenet
Danske Eventyrøer
Danske Eventyrøer

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes