SEO og annoncer

Effektiv SEO har givet flere
besøgende til rammebutik i Odense

Odense Indramning er en rammebutik i Odense, som kan bryste sig af Fyns største udvalg af rammer. Med mere end 25 års erfaring, har man stor erfaring i indramning af plakater, malerier og kunstværker. Alt sammen i et moderne look, der skal pryde væggene i hjemmet. 

Den primære målsætning for Odense Indramning er at få besøgende på hjemmesiden, til at besøge deres fysiske butik, da virksomheden ikke har noget salg online. Derfor har vi i fællesskab fastlagt en strategi, der fokuserer på;

  • At arbejde med lokal SEO
  • At skabe et vidensunivers, der fastholder og ”uddanner” forbrugeren
  • At generere leads til virksomhedens medlemsklub ”PLUS medlem”

Vores tætte samarbejde med Odense Indramning fungerer rigtig godt. Vi har en god dialog og sparring, der gør at vores SEO-strategi konstant udvikles.

Effektiv lokal markedsføring
- i Odense og resten af Fyn

Odense Indramnings online markedsføring har ét overordnet mål – at få flere besøgende i butikken. Derfor har Google Business profil (tidligere My Business) styrket deres lokale synlighed i Odense. Det har været afgørende for virksomhedens store succes med at generere en stor stigning i organisk trafik.

Der er ligeledes arbejdet med den generelle sundhed for hjemmesiden, men også i høj grad med virksomhedens mange produktsider.

Fokusområder

Online synlighed på forskellige kanaler​

Uptime agerer strategisk og eksekverende partner på alle virksomhedens platforme, og sørger ligeledes for at markedsføringen strømlines. Det skaber en forrygende synergi for Odense Indramning, da man sikrer en ensartethed i kommunikationen.

Odense Indramning ønsker at være synlige på flere kanaler, da målgruppen er bred og befinder sig på vidt forskellige platforme. Derfor fungerer kombinationen af Google Ads, SEO, Facebook, LinkedIn og YouTube rigtig godt.


 Stigning i organisk trafik
+ 0 %

Længere gns. sessionsvarighed
+ 0 %

Stigning i CTR (klikrate) på Google Ads kampagner
+ 0 %

Gennemsnitlige anmodninger om rutevejledning hver måned
0 %

Andre cases

Tradepoint
Malene Valgreen
Danske Eventyrøer
Danske Eventyrøer

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes