SEO og annoncer

Varmen fra din brændeovn starter online

Uptime er både strategisk og praktisk partner, når Brændeovns-shoppen annoncerer og markedsfører sig på Google. Et årelangt samarbejde får antallet af besøgende til at stige samt giver en øget omsætning. 

Det sker ved hjælp af målrettede Google Shopping kampagner kombineret med en målrettet strategi og eksekvering af søgemaskineoptimering.

Salg af brændeovne på Sydfyn

Brændeovns-shoppen sælger brændeovne, pejse, pilleovne og reservedele fra deres webshop og butik i Stenstrup på Sydfyn. Brændeovnsshoppen skulle i starten af 2019 have hjælp med at være mere synlig på Google, og samtidig gøre opmærksom på deres store udvalg af forskellige brændeovne fra kendte brændeovnsmærker. 

Hurtigt blev det klart for Uptime, at der var behov for en samlet pakke, hvor en kombination af Google Shopping og søgemaskineoptimering skulle hjælpe med at skabe øget opmærksomhed og salg fra webshoppen.

Effektive shopping kampagner med brændeovne

Uptime foretog en gennemgående branche- og kundeanalyse til at skræddersy kampagner på Google Shopping, så udvalgte kampagner bliver vist ved bestemte søgninger. Til at støtte søgningerne op på Google, blev der udarbejdet en udførlig SEO-strategi, som der senere blev eksekveret på.

Flere besøgende og en stigning i salget af brændeovne

Kombinationen af Google Shopping, Google Ads og intensiv SEO gør at Brændeovnsshoppen opnår en maksimal rækkevide i Googles søgeresultater. Samarbejdet har blandt andet øget trafikken på Brændeovns-shoppens hjemmeside med 82,47% fra organisk søgning.  

Resultater

Samarbejdet med Brændeovnsshoppen har skabt flere kontinuerlige besøg på shoppen og en øget online omsætning. Tallene er fra januar til oktober 2022. 

+ 0 %

Trafik fra organisk søgning
+ 0

Opkald fra Google
+ 0 %

Øget online omsætning
+ 0 %

Stigning i direkte trafik

Andre cases

Malene Valgreen
Tradepoint
Svendborg Sejlerskole
Svendborg Sejlerskole

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes