Facebook
top-uptime

Reklame og kampagner

Kreativ kommunikation og tidssvarende medievalg

En succesfuld reklamekampagne kræver strategisk tilgang, kommunikation med kant, en unik kreativ løsning og et tidssvarende medievalg. Med valg af medier, indtænker vi selvfølgelig også brug af sociale medier med særligt fokus på Facebooks fortrinlige målgruppeafgrænsede kampagnemuligheder.

Reklamekampagner kræver overblik og målrettethed - til gengæld betaler de sig. Jo flere stærke elementer, du benytter i din markedsføring, desto bredere, længere og mere effektfuldt kommer du ud med dit budskab.

Man skal gå til kanten – tæt på, men ikke over. Det kræver mod at skabe venner - og giver måske fjender. Ligger du dig midt imellem, får du måske et skuldertræk – hvis du da overhovedet bliver opdaget. 

En stærk kampagneledelse

Store reklamekampagner er ikke en fribillet til tilfældige affyringer og uholdbar kreativitet. Hvert element skal have sin berettigelse, sin mening og sin retning. Ellers er der på forhånd skudt langt forbi målet. Det kræver planlægning, tilrettelæggelse, styring, koordinering og en stærk projektledelse. Og det har vi. 

Vi tager hver eneste opgave, som vi får i hus, i hånden og fører den helt til dørs, så hverken ressourcer, timer, intentioner eller mål stikker af fra det aftalte. 

Digitale online kampagner

Kampagner med Google Ads

Annoncér effektivt på alle Googles platforme med video, CTA, grafiske displayannoncer og budskaber i ren tekst. Google AdWords har skiftet navn til Google Ads. Se, hvordan kan du med stor fordel bruge disse annonceringsformer i din marketing og i dine kampagner. Læs om mulige kampagner med Google Ads.

Øg dit salg med automatiseret e-mail marketing

En yderst effektiv, nem og billig kampagneform er e-mail automation. Læs mere om e-mail marketing, hvad du selv kan forberede og hvordan du kommer godt i gang.

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport