Max’s Brugtbiler
Ny hjemmeside med brugte biler

Filmtitlen ”Gamle mænd i nye biler” er vendt på hovedet. I stedet har Max’s Brugtbiler fået et ”nyt website med brugte biler”.

Max’s Brugtbiler er en virksomhed med mere end 30 års erfaring på kofangeren. Omdrejningspunktet for alt, hvad virksomheden beskæftiger sig med er først og fremmest køb og salg af biler, service og reparation af alle bilmærker. 

Max’s Brugtbiler er ligeledes sat i verden for at sikre en personlig og behagelig oplevelse for deres kunder – hver gang.

Ny og moderne hjemmeside

Max’s Brugtbiler kom til os med et ønske om at få styrket deres brandposition.

De ønskede at skabe en hjemmeside i moderne design med flere integrationer, der skulle gøre det nemt for kunden at se udvalget af brugte biler til salg.

Opgaven indebar et moderne website, hvor der skal være plads til deres visuelle udtryk og de ønskede integrationer.

God service betyder alt

”Vi mener ikke kun selv, at vi yder den bedste service. Det gør vores kunder heldigvis også.” 

Det er omdrejningspunktet for det nye website. Servicen der ydes på værkstedet, har skabt fundamentet for den nye hjemmeside. 

Designet på den nye hjemmeside er dynamisk, med forskellige animationer og visualiseringer. Uanset om deres kunder skal have deres bil på værksted eller købe en ny, er navigationen gjort nem og brugervenlig. 

Foruden det brugervenlige website, var det et klart ønske at skabe en integration til en række platforme. Det gælder både Bilimporten, Facebook integration og Trustpilot.

Velbesøgt platform

Max’s Brugtbiler har med sit nye website, skabt en platform, som dagligt besøges af op mod 100 brugere. Kunderne besøger både hjemmesiden for at bestille tid til værkstedet, men også for at benytte integrationen, der viser oversigten over biler til salg.

Websitet er enkelt og moderne, med masser af luft, hvor informationer og elementer kan træde frem. Der er brugt kontrastfarver, simple ikoner og knapper, som underbygger transparens og det moderne website, som Max’s Brugtbiler ønsker at styrke positionen til.

Andre cases

Øhavskøkkenet
Case Odense Indramning
Brændeovnshoppen

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes