Facebook
top-uptime

Datavejen - Big Data

Uptime har udviklet software, der revolutionerer brugen af kommunernes ”big data”. Du kan se det på www.datavejen.nu – det er tilgængeligt for alle.
Projektet blev oprindeligt søsat i samspil med Svendborg Kommune og GeoFyn, der kontaktede Uptime, for at høre nærmere om de teknologiske muligheder.
Det meget ambitiøse mål med dette projekt, er at få så mange af landets kommuner med på denne opensource løsning som overhovedet muligt. Kerteminde kommune har senest tilføjet datasæt til platformen, og vi er løbende i dialog med mange af landets andre kommuner.

 

Datavejen - data til kommune og borgere

 

Hvad er datavejen? 

Datavejen gør brug af kommunernes kæmpe ressourcer af data – selvfølgelig ikke de personfølsomme – til at give brugeren et indblik i specifikke geografiske områder. Vil du vide, hvor mange på Sydfyn der bruger et oliefyr, kan du se det på datavejen. Vil du vide, hvor mange børnefamilier med 2 børn under 5 år der findes på Sydfyn, kan du se det på datavejen. Du får tilmed også at vide, i hvilket specifikt område der bor flest børnefamilier med 2 børn under 5 år. Jo flere kommuner der tilføjer datasæt, jo mere omfangsrigt vil datavejen.nu blive. 

Kombinér dine datasæt

En af de spændende funktioner på datavejen er, at du kan kombinere datasæt, så du får indsigt i lige præcis det data, der vedrører dig eller din forretning. Kombinationerne er uendelige – du kan skræddersy så mange datasæt du har brug for eller har lyst til. Helt gratis.

Hvad kan du bruge datavejen til?

Den data du finder på datavejen, kan bruges til analyser, markedsføring eller en større forståelse for dit forretningsområde og potentielle kunder mm. De fleste der arbejder med markedsføring i dag, ved hvor vigtigt det er at ramme den rigtige målgruppe. Med datavejen behøver du ikke gætte, for du får foræret værdifuld data om dine potentielle kunder, som du kan bruge i din markedsføring på sociale medier, aviser, Google, e-mail markedsføring, tryk, radio eller noget helt sjette.

Always in beta

Datavejen bliver videreudviklet kontinuerligt. Vi værdsætter al den feed back vi kan få. Det vigtigste ved platformen er, at den er let forståelig og brugervenlig – så sig endelig til, hvis vi ikke er lykkes med dette. Som nævnt foroven, vil der løbende blive tilføjet datasæt fra nye kommuner så vi, forhåbentlig, til sidst dækker hele Danmark.

Skal din kommune være den næste?

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du er interesseret i data fra netop din kommune. Vi kan kontaktes på post@uptime.dk eller på vores hovednummer +45 63 60 20 00

 

 

Ønsker du tilbud eller en snak?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Website © UptimeFjernsupport Åbn fjernsupport